Pa kako stvari stoje ....najverovatnije ratovima i globalnim zagrevanjem....
ako u medjuvremenu ne nadjemo neku planetu gde ce verovatno samo odabrani otici.....![]()
Pa kako stvari stoje ....najverovatnije ratovima i globalnim zagrevanjem....
ako u medjuvremenu ne nadjemo neku planetu gde ce verovatno samo odabrani otici.....![]()
Pa, evo... Štekujemo lovu za kupovinu placa na Mesecu...![]()
Ne bavim se previše ovakvim razmišljanjima, nekako me ne privlače teme ovog tipa. Mislim da ćemo se medjusobno uništiti i da tu nikakva nebeska tela neće imati posla.
![]()
Ne biti mrtav nije što i biti živ.
Ima da nas spiči neki meteor (kažu da bukvalno svaki dan padne neki) i ćao đaci.
šifra pesimista![]()

Nijedan Od Ovih PitanjaNecemo Nestati Nikada, Jer Je Nasa Dusa Vecna
A Za Materiju Je Jasno Da Je Prolazna
Cvrsto Verujem U Reinkarnaciju, Ovo Su Samo Spekulacije Glupih Znanstvenika
Nadam Se, Da Se Niko Nije Uvredio, Ovo Je Samo Moje Misljenje
![]()
као облик живота, нестаћемо, кад тад, све али баш све умире, и звезде, галаксије, системи галаксија, све што је рођено, али мислим да ће мо до тада направити доста добре машине или неки вид енергије, које неће бити само то, већ ће као машина коју је направио Човек носити са собом ту идеју и начин размишљања свог творца тако да ће мо на један други начин преживети, и случајно ако наиђе на планету случну Земљи да зна тамо како да закува чорбу, па да живот крене.
Не верујем у то да су бића звана водене кесе, Земљани, способна за живот ван свог животног простора, то може само машина, или неки вид организоване енергије која има атрибуте живога, а за наш појам живога то није.
Постали смо јако специјализована бића, недостатак на пример енергије, било ког вида, бацио би на колена 80% данашње популације људи, дошло би до хаоса, болести, глади и као данас што нестаје већина животиња нестаће и човек због и празног стомака.
за остало HLEBmaster је написао, најидеалнији сценарио, даљег живота на планети, ако све буде како треба, свака година да плодове, питке воде да буде ...
Poruku je izmenio StOlA, 08.05.2007 u 00:53
Neki ludaci ce aktivirati nuklearku i-pa,pa!Ovi koji budu preziveli,ionako ce biti deformisani da im taj zivot nece nista vredeti!

сунце ће нас спржити у некој далекој будућности...![]()
верујем да ће до тада људи смислити начина да се преселе на неки други кутак васионе,безбеднији.
жао ми наше планетенаше миле земљице
лицем ка ветру
с ветром уз лице
Rakija ce da nam popije mozak![]()

Nestacemo pomocu nas samih...
Sifra: Nek crkne komsijina krava

Prevelika kolicina mutacija za evoluciono posmatrano kratak period dovodi do stvaranja sve rezistentnijih I patogenijih virusa I sojeva bakterija. Ne bi me cudilo da nestanemo usled kombinacije neke virusne epidemije ljudi i biljaka, plus kad se doda i zagrevanje klime, to bi moglo biti i usled gladi, klimatskih katastrofa i td., al ne brigaj se, nego tastaturu u ruke, i sibaj po Vojvodini![]()
................... http://s3.bitefight.rs/user/bite/90221
Preporuči temu