како ћемо нестати?
Па искрено мислим да људи неће нестати бар још 1000 или 1500 година.
Наиме, убиће нас неке синтетичке болести, наравно неки нуклеарни локални рат, глад и понеки метеорчић и природна катастрофа.
Додуше, овог форума као и нас свих овде одавно неће бити .... ајд да мислимо о позитивним стварима ..... земаљски живот није вечан али небески ........ еееееее
Лепа Војводина - лепа и Србија !!

ne wjerUjem u nestanak ziwota![]()
Nacije ce zaratiti i medjusobno se istrebiti
(Ovo je nesto sto stalno traje od postanka ratovanja ,ali jos nas ima)
Udarice nas meteor ili neko drugo nebesko telo >
Ovo je, sto je po ispitivanju naseg kosmosa neminovnost neke nase buducnosti(na zalost) (izbegli smo do sada Armegedon 2 puta )
"neizrecivo je i bezimeno ono što mojoj duši stvara muku i slast i što je još i glad moje utrobe..."
Mislim da cemo unistiti sami sebe pre nego sto u nasu planetu udari neki meteor. Kad meteor bude udario u nasu planetu, ionako niko nece na njoj ziveti. Mislio sam da ce 21 vek, biti vek kada ce se unistiti sva oruzija. Naprotiv prave se nova i to jos savrsenija. Prirodu unistavamo na bezbroj svima nama poznatih nacina, planeta je u ekoloski katastrofalnom stanju i polako pocinje da nam se sveti ( pa dugo je i trpela), a verovatno necemo moci ni prirodno da se razmnozavamo. Apelovao bih: NEMOJTE DA BRINETE O KOSMOSU, CUVAJMO ONO STO IMAMO OVDE, JER MI BEZ NJE NE MOZEMO, A ONA BEZ NAS MOZE!
„Tri su zla i tri su dobra na svetu: vatra, zena i more”
istrebićemo se malo sami,malo prirodne nepogode,malo meteor,malo bolesti itd,a onda će preživeti da kažemo mali broj ljudi u nekoj plemenskoj zajednici i jovo-nanovo,od kamenog doba,do čuda modernog sveta![]()

ako se medjusobno ne pokokamo nesto ce nas garant odozgo zbrisati...
a mozda i jedno i drugo...

nechemo nestati. utechi chemo na vreme.
& underpaid......

ih,netjemo nestati u potpunosti...samo jedan deo chovechanstva ischeznutje sa lica zemlje.....logichno mene nema u njemu....![]()
........ Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime......
R.A
Preporuči temu