U komplet izgovori ime i prezime
I to poceo od kad je naucio da prica, mada ranije je bilo manje razumljivo jer je sve izgovarao nabrzaka
![]()

U komplet izgovori ime i prezime
I to poceo od kad je naucio da prica, mada ranije je bilo manje razumljivo jer je sve izgovarao nabrzaka
![]()
I am good, but i'm not an angel. I do sins, but i am not a devil.

Stariji se mrštikad kažem moj Nina
.. jer on sebe zove NinO
... a ovog malog mogu da zovem kako god hoću, kako mi goood padne na pamet i 'opće se ne buni,
mada sam sebe najčešće zove - mali (mamin) badža
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Mala sada kaze (vec nekih godinu dana) ime i prezime.
Do pre godinu dana kad bi je neko pitao kako se zove rekla bi...Beka (jer sam je tako zvala od rodjenja).
Sin je svoje ime izgovarao dugo kao AleSka i imao jos jedan nadimak koji ne smem kaSti jer mi je password na forumu![]()
sto glasnije kaze Lazar, od malena verovatno jer sam ga ja uvek zvala beka....mamina beka. Samo kad je extra raspolozen odaziva se na nadimak koji sam mu nadenula sama
![]()
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, traimo čvrste razloge!
ahahahahah sjetih se bisera moje sestre kad je brata pokušala da naćera da on nju zove 'KRALJICE', a ona njega 'MEDO'
..ahahahahaahahah, evo i sad se smijemo tome...
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obriite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Duan Radović
Djece nemam...ali sjetih se sada, čitajući sve vas da se i dan danas smijem...a imam negdje i na nekoj kaseti, kad smo se snimale sestra i ja...kao ono, predstavljamo se...i ja fino kažem svoje ime...a ona sebe predstavi, uz neko vijorenje marame, sjećam se scene
EKATARINA VELIKA.
![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
Preporuči temu