Iskreno, to sve moze da zavisi od slucaja do slucaja
Primera radi, imam kuci 5 odraslih macaka i 2 macora, sa tim da su macori vise vremena proveli po selu jebavajuci kojesta neg' kuci. E sad, ja urgiram da se nase macke sterilisu, iako sam ranije ostro protiv toga. Zasto? E pa, dve od tih pet macaka ne zna da ne omaci manje od 8 macica, kao krmace jbt. Pa racunajte, kad se sve skupi i sve uvek pare i mace u isto vreme, ja kuci odjednom imam 30 macica sa kojima ne znam sta cu, jer ni sa matorima ne znam gde da ih potrpam, jer unutra ne mogu sve jer su neuredne, linjaju se, bezobrazne itd. Jos gora stvar je ta sto, kad se omace, i ako im macici uginu, one se pare odmah i posle dva meseca bude jos 20 macica, barem. Tako da, na godisnjem nivou, ja imam sigurno oko sedamdesetak macica.
Tako da, jesam za sterilizaciju ili kastraciju u slucaju kad njihova polna priroda predstavlja problem, kao u ovom slucaju.
I da, cula sam da kastrirane/sterilisane zivotinje postaju vise privrzene domu.

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
...

), kako mu nije zao da osakati (jadnu) zivotinju i oduzme joj nesto sto joj po prirodi pripada i slicne patetike...

I prenecu ovu poruku slepim ljudima koji imaju pse vodiche, jer ti psi se takodje kastriraju. 

Preporuči temu