Nije loše, polako se snalazim.. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
extra ste![]()
anchy

I... Bila sam u pravu. Hvala vam. Istisnuli ste sve one moje nacionalne forume i sajtove.
Zašto? Osim kvalitete i poštovanja, imate i nudite više sadržaja. Npr. igrice su vam mrak. Za svakoga ponešto.
Nastavite tako..
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
...dobar dan...inspekcija tržišna...
...imate knjigu utisaka...a šta je sa fiskalnom?...![]()
...za kaznu 5 po turu...za crvenu.......a crvenog ostavljam najgoroj inspektorki...
![]()
![]()
Drago mi je sto mi Lale i Sose tj Vojvodjani imamo svoj forum i moj utisak je za ocenu 4.5, jer se jos ne znam snaci, ali naucicu i onda ce biti ODLICAN 5!
Naklonost zbog meni prostih li razloga - kulturno, raznovrsno i edukativno.
ispocetka mi je sve bilo strano svidjelo mi se to sto su svi bili usko povezani kao neka porodica ali koja se ne zna ali iz dana u dan meni je sve bolje ovde i kao da postajem ovisnik o ovome sajtu tu imam i porodicnu podrsku kao sto su Sussi i Drinche savjetovanje od Arthura ali nebitno njih sam imenovo mozda zato sto sam sa njima najvise u kontaktu da ne zaboravim Yosiya i Skvo i ako sam nekoga izostavio pardon i ako nesto ne znam svi ce mi izaci u susret od novog clana pa do administratora bilo to vezano za ovaj sajt ili za svakidasnji zivot i svi su toliko ljubazni i osjecajni neki i ratoborni ali svi su super kao porodica ali sto je najinteresantnije porodica koja se ne zna
HVALA VAM SVIMA I NA POMOCI I NA PODRSCI
P.S. A I sale nema malo sto jos je interesantnije
u svakom zlu ima nesto dobra

Sviđa mi se novi izgled. Baš sam se prijatno iznenadila jutros.Malo mi nedostaju suncokreti, ali ... verujem da su "radovi" još uvek u toku.
U svakom slučaju, HVALA Necromancer!![]()
When life hands you lemons, ask for tequila and salt
Preporuči temu