ja bre ocu tamnu podlogu... ovo me ubi u oci... mada osvezenje je extra dobro
![]()

ja bre ocu tamnu podlogu... ovo me ubi u oci... mada osvezenje je extra dobro
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Nema me par dana i vratim se a ovde sve novo.
Fina promena.Volim promene.
Danas dodjoh i imas sta da vidim
Odlicno je .. bas mi se svidja .. pocetna strana izgleda jako dobro, odlican je baner!Forum se takodje lepo uklopio, sve pohvale!![]()
![]()
Svidja mi se ovaj novi look![]()

Veliki pozdrav od mene, danas sam se uclanila, tako da jos nemam nekih komentara.......za kasnije videcemo
pozzzzzzzz
![]()
Ja sam novi clan..ranije nisam posecivala forume ali sam cula da je VojvodinaCafe najbolji...i u pravu su EXTRA je ! Pozdrav od mene za sve clanove !![]()
drustvance je extra...
ali mi nije jasan ovaj brzi odgovor...
Jali to samo meni ne raJdi ili... globalan problem...?
Da bi se brzo odgovorilo na poruku, potrebno je kliknuti na dugme sa slike.
Nalazi se u donjem desnom uglu.![]()
malo slabije kontam....iz Bosne mi HFamilija...![]()
Ubica mekog srca.

Da se bas ne ponavljam skroz,ali.... Nov sam i u komp. tehnici.Nov u Forumu.Obilazio sve i svasta da se nadjem i ....Sve sto treba jednom modelu ovakvog coveka sam otkrio ovde.Imao sam poteskoca,ali sam uz pomoc jacih forumasa polako (skoro) prevazisao i kuckanje i stil komuniciranja.Sajt...Ja, autonomaski opredeljen,prvo pao na ime sajta.O sadrzajnosti necu da vas falim.Forumasi vrhunski,sve teme zastupljene.Medjutim:na par tema na koje sam se zakacio sam primetio da se neki iskusniji forumasi,bukvalno podsmevaju na neke odgovore.Vrlo ne primereno,sto zbog nekog dvosmislenog stila pisanja,a samim tim i namerno promasivanje teme.Tacno imam nalet kiselog od osoba koje se ljigavo provlace izmedju redova.Licno se nisam opekao,ali nemam pohvale za osobe koje smatraju,da imaju strava stil komuniciranja i smatraju da ostatak planete,nema mesta na forumu ako im recenice nisu "ONO".Zamolio bih vas da nas bez ustrucavanja korigujete i da mi neko napise neku vrstu odgovora,cisto da vidim jel neko cita ovo iz kutije.
Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!
Preporuči temu