Ovo je super sajt.Medjutim ima nesto sto mi se ne svidja.Prilikom registracije sam naisao na napomenu:zabranjena su srpska slova š, đ, ž, č i ć, kao i ćirilične fontove u korisničkom imenu i lozinci!ЗАШТО?

Ovo je super sajt.Medjutim ima nesto sto mi se ne svidja.Prilikom registracije sam naisao na napomenu:zabranjena su srpska slova š, đ, ž, č i ć, kao i ćirilične fontove u korisničkom imenu i lozinci!ЗАШТО?

ZATO!ЗАШТО?
... što bi da se hoćeš registrovati kao ШАХБАЗ, recimo, umesto Ш i Š pojavila neka kockica, znak pitanja, ^^%$$#### ili neki drugi hijeroglifia ovim ćeš odgovorom morati da budeš zadovoljan dok Šahbaz ne dođe stvarno bolje da objasni i priča o nekom enkodingu npr i standardima i skriptama, bazama, kukama i motikama, ja numem, ja sam isto Indijanac
Odo' ja, ako naiđe, mog'o bi nas obadvojicu žiKKKKkkkk!![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
proradila opcija zapamti me
UTF-8,dalje ne znam i ne zanima me![]()

Redno je bilo nakon toliko godina
A kada ce biti postavljena mogucnost da mi sami menjamo pozadinu/background foruma, kao sto je i bilo ranije, i silna obecanja da ce biti opet i nakon ovih promena koje je pretrpeo forum (promene su ok) ni traga ni glasa. Ko zna mozda ce biti do kraja godine... ove, nadam se
![]()

Bice, bice, samo da Necro to skarabudzi![]()
Ooooooo.. on me juuuriii..
nov sam, pa da se upisem![]()

Evo da se i ja utisnem u knjigu,Shta bih rekao..
Sve je odlichno kad ne moze bolje![]()

Poruku je izmenio fiona, 14.06.2009 u 12:12
Pozdrav svima, uzivajte![]()
Preporuči temu