Poslednja knjiga koju sam dobila je Reči o svečoveku sv. vladike Nikolaja Velimirovića![]()
Poslednja knjiga koju sam dobila je Reči o svečoveku sv. vladike Nikolaja Velimirovića![]()

Kupila Kuelja-Vešticu i dala prvo drugarici da je pročita...Pozz za drugaricu...

dobila sam "Ljubav,znatizelja,prozak i sumnje" Lusije Ecevarija....jos nisam pocela da citam,ali kazu da ima Almodovarov duh.....
Tek kada si beskućnik
primećuješ da je sve nečije vlasništvo
i da postoje brave na svemu.

Dobila na poklon Orhan Pamuk Istambul....![]()
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
Kupila danas tri... Jedna od njih je "Kuća mrtvih mirisa" Vide Ognjenović koju sam počela da čitam, a još nisam završila Koeljovu "Vešticu" koju mi je pozajmila drugarica...Baš se halavim ponekad...mahanje drugarici
![]()
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Grabljivica - Simonida Stankovic
Mada se ne moze naci u knjizarama...
Evo, promenila sam potpis![]()

Kupila sam dve lepe knjige u subotu od Srđana Valjarevića-Zimski dnevnik i Dnevnik druge zime.Ovu prvu sam pročitala a sad čitam drugu zimu...![]()

сестри за рођус, орхана памука "зовем се црвено"
лицем ка ветру
с ветром уз лице

Četiri ljubavna pisma/Najl Vilijams/
Anđeli se svakog dana mimoilaze sa nama na ulici,rekao je moj otac jednom.
Mora da su obični kao ptice,rekao je,i prepoznatljivi su samo u kratkim trenicima svoje veze sa našim životima.Postoji,prema ovom rezonovanju,trenutak kada jednostavno,znaš da si imao susret sa anđelom,i kakvu god da ti je pomoć pružio,ma kako suptilnu i ma kako neprimetnu,život ti se promenio./Četiri ljubavna pisma/
![]()

dobila sam novi broj margine - strip + raznorazni zanimljivi tekstovi(thanx to chupe)
nattydread is coming to dinner
Preporuči temu