Nije bas lepo reci dupe
Postoje lepsi izrazi za zensku pozadinu
Ja otpadam....trenutno imam temperaturu 38.1![]()
Nije bas lepo reci dupe
Postoje lepsi izrazi za zensku pozadinu
Ja otpadam....trenutno imam temperaturu 38.1![]()

Viš, pozadina mi ne pade napametA kamo predlog za odvrtanje? cccc
Ma ja sam u grupi za "gramaticke greske", adekvatni izrazi i tako to![]()

da...zaboravio sam reci :
isto tako je bitno i na kojoj se visini nalazi sijalica odnosno kolika je udaljenost iste od poda posto se ona verovatno nalazi u lusteru koji je opet okacen na plafon.
Trebalo bi izmeriti udaljenost i ako nije moguce dohvatiti je rukom, levom ili desnom,
iako tu i nema neke razlike jer bez obzira koju ruku upotrebimo sijalica ce ostati na istoj udaljenosti od poda to jest na istoj visini.
U tom slucaju potrebno je uzeti neko pomocno sredstvo kako bi smanjili tu razdaljinu.
Najvise bi odgovarala stolica, koja ima preko potrebnu stabilnost a koja je opet jako bitna za obavljanje kako sam vec ranije napomenuo te slozene a isto tako i svrsishodne operacije odvrcanja sijalice.
Naravno, ne treba posebno napominjati da ukoliko se sijalica nalazi u lusteru ,
treba prvo odvrnuti luster a to se radi na sledeci nacin :
To ipak nekom drugom prilikom ......
Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !

1 da zameni sijalicu i da obavesti forumaše da je sijalica zamenjena
'beš mi sve tamo banja1 da temu premesti u forum "Erotika"![]()
Prvo ovo1 da zameni sijalicu i da obavesti forumaše da je sijalica zamenjenaa usput bih i objasnila na kakvu sam se hoklicu popela, koliko sam puta sijalicu zavrnula ukrivo i kakva su me sve osecanja obuzimala dok sam se bavila tom delikatnom radnjom
...a onda ovo...
edit: ali pre svega cu promasiti temu, bas kao i sada. Zavrnula, odvrnula...![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Pronašla sam se4 da kažu: "Zar nismo već raspravljali o sijalicama jednom?"
1 manijak da nakon 6 meseci odgovori na uvodni post i krene sve ispočetka.![]()
I may not be perfect but I'm always me

ja neću učestvovati u ovoj diskusiji jer ne mogu podneti toliko napetosti u vezi sijalica
i'l be back !!!bar još četri puta, da ovo ponovim
(kako bi ispunila kvotu 5)
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Preporuči temu