Samo toliko koliko mi treba da se obrijem. Ni sekund više.![]()

Samo toliko koliko mi treba da se obrijem. Ni sekund više.![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
Samo da proverim jesam li cupava, ali imam neke svoje momente kada zasednem pa se divim
![]()
...I am a dreamer and when i wake, you can't break my spirit - it's my dreams you take...

Sta znam, dostaUjutru npr. nemam uopste obicaj da idem u kupatilo, posto zube perem tek posle prvog obroka, koji moze da bude i satima posle ustajanja, a kafu ne volim da pijem na oprane zube, nit' imam svrhe od pranja zuba onda. Ali, osoba sam koja sebe voli, pa volim i da se ogledam
uvek kad se tusiram, posto je ogledalo tacno ispred mene, pa i ne mogu da mu pobegnem
svaki put kad idem na wc, ja se uvek pogledam u ogledalo. Ne racunam sminkanje, posto jos uvek ne mogu napamet da se nasminkam, a i volim svoj odraz u ogledalu kad se okrecim, divim se sopstvenoj umetnosti
i uvek, kad bih prosla pored nekog izloga, bachim pogled na sebe, smeknem se.. sta cu, kazem da se volim, volim svoj izlged koji nije savrsen, volim svoje lice i volim da se ogledam. Ponekad imam obicaj da se samo ogledam u sobi u ogledalu i nista drugo da ne radim.
Sta cu, jos sam i tasta![]()
Ooooooo.. on me juuuriii..
Ne ogledam se narochito, uglavnom u higijenske svrhe
dok chupam obrve, chistim lice ili se sminkam
kosu nameshtam prstima i ne treba mi ogledalo a garderobu ocenjujem po udobnosti i dovoljno poznajem sebe da mi ogledalo uopshte ne treba
A ako mu se činilo da igdje ljudska patnja nailazi milosti, bilo je u oku djeteta i na mjestu jagode..
Tin Ujević

dje god da odem ,wolim da izgledam dobro...tako da ostanem ja malO..mora se jbg...frizura je od wrlO krucijalnog znachaja![]()
U jutarnjim satim zaista premalo jer mi je to vec stvar rutine zbog posla_
Kada se negde spremam,posvetim sebi malo vise paznje i to je to,nista preterano_
Naucila sam i brzo da se sminkam i ocesljam ,jos jedan pogled na ogledalo pre isfuravanja iz kuce i oki_![]()
"neizrecivo je i bezimeno ono što mojoj duši stvara muku i slast i što je još i glad moje utrobe..."
15-ak min. mi ode na shminkanje, malo bacim pogled na veliko ogledalo pre izlaska iz kuce , i to je to uglavnom.
Preporuči temu