Ne znam za žene, ali meni je jedino prijao kad sam izašao iz braka![]()
Ne znam za žene, ali meni je jedino prijao kad sam izašao iz braka![]()
Tacno. Svaka zena osim ako ne zeli ili nece da prizna udje u brak uslovno receno ne puna ocekivanja tipa koja su trivijalna pravbila njenog izabranika, nego jednostavno podrazumeva neke stvari i to je u zenskom mozgu tako definisano, tako funkcionise....One zele da budu dobre supruge, mame, snahe, sta god...Vecina nas zeli da se na neki ne isfoliran nacin prikaze u sto boljem svetlu, samim tim to nekkao isto od muskarca ocekuje. Da i on bude suprug na mestu sto bi se reklo, ne sada paucar, ali da sa posla dodje prvo kuci, da joj posveti vreme, pricuva decu, pomogne joj, uziva u odrastanju svoje dece i obevazama oko njih podjednako kao i zena. Neko ne pisano pravilo je da je odnos majke prema potmomcima totalno drugaciji u odnosu na muskarce. Prvi put kada muskarac ima neku zakasnelu reakciju na bilo sta, ona ce da progleda kroz prste, vec drugi pu nije tako glatko.@memento
Žene uglavnom u brak ulaze prepune velikih očekivanja, što vodi u razočarenje. Žene su te koje su sklone menjanju svojih osobina jer nastoje da se prilagode tradicionalnoj ulozi supruge, i tako osobine koje je možda muškarac voleo kod nje u toku zabavljanja zamene nekim drugim svojim osobinama.
I normalno jel da muskarac vise u svojoj zeni ne vidi onu devojku koja je bila mirna, stabilna, razumna i tolerantna, neke svoje dobre osobine su se stopile sa pregrstom obaveza koje je brak doneo, onda ona postaje nekako ne interesantna, ne ispunjena sebi na prvom mestu a zatim ne ispunjava ni muskarca, toliko se stvari od sitnice menja na gore da je to neverovatno. Generalno najveci problem nastaje onda kada izmedju muskarca i zene naprosto prestane da postoji komunikacija, osim one uobicajene i svakodnevne....neke niti tako lako pucaju, sve dobije neku novu dimenziju, novi okvir.
Nisam misljenja da je ovo sablon uzivanja ili ne uzivanja jedne ili druge strane u braku, i naravno da od samih karaktera licnosti cela prica zavisi i ima svoju pricu.
nijedan brak ne nalikuje na drugi, koliko god da nam se to cini.
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge!

Da ja vas pitam:
Kome je lakse onome koji skace u bunar ili onome koji iz njega izlazi?
Dakle brak je smrt pre svega za muskarce,a posle uhvati i zene
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge!

Nekako mi se čini da brak sve manje i manje prija. Zato što ljudi ulaze prerano u njega bez da znaju partnera dobro. Pa samim time su i očekivanja veća a i razočarenja veća.
Brak bi trebao prijati i jednom i drugom jednako jer je to onda dobro sklopljen brak.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
sve je to individualno,mada za nijansu muškarci prednjače.A što im nebi odgovaralo kad uglavnom svi imaju sve što im je i potrebno.
-skuvano
-oprano
-ispeglano
-sex kolko tolko,(ako ga i nema,potraže sa strane)
-rade samo svoj posao i
ponešto po kući.
Čast izuzecima![]()
Preporuči temu