Marketing

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor
Staro 07.04.2009, 19:26   #11 (link do poruke)
komšinica
Aiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan članAiko je naprosto sjajan član

Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: juče
Pol: Žensko
Odgovor: Kriza srednjih godina

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Kao što sam i napisala u prvom postu na ovoj temi, zar ne misliš da su ljudi koji su uzdrmani na bilo koji način... te pokušavaju probleme da reše (po mom skromnom mišljenju) - linijom manjeg otpora, bili skloni krizama mnogo ranije, pre nego što je ksg započela?
Potpuno se slažem sa tobom da su bii skloni ranije, ali mladost sama po sebi trpi sve i sve se lakše podnosi, pa valjda sve to kulminira u momentu kad ta ista mladost postane prošlost..

da otvorim temu, potakli su me neki tekstovi koje sam nedavno čitala, a rezultat su istraživanja psihologa..posle sam obratila pažnju na ljude iz svoje okoline i zaista primetila promene u ponašanju u tom nekom srednjem dobu koje su ova teška vremena u kojima živimo, još više stimulisala..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Reklame
Staro 07.04.2009, 19:33   #12 (link do poruke)
šumica
biterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan članbiterlemon je naprosto sjajan član

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas
Pol: Muško
Slika u galeriji: 2

Obzirom da opsta besparica nas koci da dovrsimo zapocete snove i da se konacno radujemo postignutom, dosli smo do stadijuma kada osecamo da treba izgurati stvari za koje polako gubimo motivacije.
Postoje dva resenja:
1. naci mladu zenu, izroditi jos gomilu dece...
ili
2 polako se pripitomiti, zaokruziti steceno, usporiti tempo i poceti uzivati blagodeti karijere, stecenih materijalnih dobara i popravljati nivo drustvenog zivota posle godina jurnjave

Ne znam kako ste vi, meni nekako nedostaje jos dece, nekih 4 komada...
Staro 07.04.2009, 19:43   #13 (link do poruke)
########
Goga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostaleGoga je uzor za ostale

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 10.03.2010
Godine: 36
Slika u galeriji: 33

Citat:
Aiko kaže: Pogledaj poruku
Potpuno se slažem sa tobom da su bii skloni ranije, ali mladost sama po sebi trpi sve i sve se lakše podnosi, pa valjda sve to kulminira u momentu kad ta ista mladost postane prošlost..

Ok... Ako ćemo tako, onda su uvek teška vremena, uvek je kriza zbog ovih, ili onih faktora - poznati smo po tome.

Ne bih da ponavljam ono što je rečeno u prvom postu, ali da li su ksg imale naše bake... deke...? Ljudi nisu bili dokoni, ''rmbačili'' su od jutra do sutra, ne bi li stekli nešto...
Dokolica je reper... (jedan od)
Možda je i otuđenost (sve veća i veća) jedan od uzroka,
ali me svakako niko ne može ubediti da sve to nije u našim glavama.
Staro 07.04.2009, 21:17   #14 (link do poruke)
večiti optimista
ravnicari je dijamantravnicari je dijamantravnicari je dijamantravnicari je dijamantravnicari je dijamantravnicari je dijamantravnicari je dijamant

Član od: 12.12.2008.
Poslednji login: 25.12.2009

Postoji još kod Bore Stankovića "žal za mlodost..."

Činjenica je da svako od nas različito reaguje na različite stvari...
Godine, samo su jedna od tih stvari.

U mom okruženju svakodnevno viđam ljude koji svoje strahove leče na neki, meni lud način ali ko sam ja da ih osuđujem?!

Mislim da je jako bitno koliko si zadovoljan svojim životom. Ako jesi, malo šta može da naruši tvoj mikrokosmos a ako nisi... E, onda, onda počinje da se traži način da se nadoknadi propušteno i uradi neurađeno... I, nema veze što nije isto ako nešto radiš sa 20 ili radiš sa 40... Bitno je da se postigne neka lična ravnoteža i nije važno kako to nama sa strane izgleda.

Bitno je da se kriza prevaziđe sa što manje oštećenja i bez žrtava...
Staro 07.04.2009, 22:08   #15 (link do poruke)
Lola
diktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članovadiktatorka je miljenik mnogih članova

Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: 07.07.2009

Postoji duhovna i fizicka starost(ili mladost).Okolina razlicito gleda na ljude
koji su mladji duhovno od fizickog broja godina.Jbg,ali nama se ..uzivamo...
Staro 08.04.2009, 00:16   #16 (link do poruke)
Tragač istine
Sivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 23.09.2008.
Poslednji login: 02.09.2010
Pol: Muško

Takvu krizu ne prepoznajem kod sebe, jer sam aktivna osoba i borac od rođenja .
Mišljenja sam da dokoni ljudi lako sebi nađu "zanimaciju" da preturaju po sebi, da "svode račune" (kao da su pred dželatom), da "pronađu" neku boljku....etc.
Treba živeti...a neka dokoni kalkulišu .

Odgovor

Bookmarks

Tagovi
godina, kriza, srednjih

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete pokrenuti novu temu.
Ne možete poslati odgovor.
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoje poruke

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen

Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Tерор нових бољшевика yossarian Politika 52 13.05.2009 00:29
Srbi, narod najstariji? Dejan B Istorija 78 23.01.2009 10:27
Nova godina kroz istoriju i običaje Goga Belosvetske zanimljivosti 0 01.01.2009 06:34
Ima 99 godina, a vodi ljubav svaki dan! DanijElla Spomenar 18 23.05.2007 13:04