moram da pogledam menu kad odem na poso' pa cu vam reKnem .
294lajkova

moram da pogledam menu kad odem na poso' pa cu vam reKnem .
no , no my dear ,you are not special ,not beautiful , or unique .
you are the same decaying organic matter as everything else ... like ... like garden shed for instance

Pre tri dana sam potoptio leblebije u vodu da pravim falafel, sad ću da vidim, ko preživi pričaće![]()
Najgora je uš što iz opanka iziđe.
toliko je vrucina da covek nema volju da stane kraj sporeta ni kafu da pristavi.....malocas sam dosla spolja i ubedjena sam bila da danas necemo ni jesti...lubenicu smo nocas dokrajcili...al` opet,stomaci nam se nesto bune,ishtu nekakvu `ranu,pa je moguce da cu da isprzim kobasice i napravim pire krompir..paprike s belim lukom vec imam...
Ovakva će te teško zavoleti,teško ćeš joj se svideti i teško će ti to ona priznati.I kad prizna, opet će ti teško ljubav pokloniti.Ali kad te zavoli,neće te ovakva nikad ni prevariti ni izneveriti.

@biliverka
preziveo bih ladno ovu fuziju ostrvsko-balkansku / bangers and mash - kobaje i pire krompir/ sa paprikama - beli lukaC ...
danasKe
se peche svinjetina sa krompiricima , salata od malog slatkog paradajza , paprike i luka . pao je predlog i ima da bidNe ...
no , no my dear ,you are not special ,not beautiful , or unique .
you are the same decaying organic matter as everything else ... like ... like garden shed for instance
Jos nista.Toliko je vruce da nemam volje ni da jedem...Mislim da cu ipak pokusati sa nekom salatom po receptu "iz glave" , sir i belo meso
Oni koji me srecu,misle da ja to putujem.A ne putujem ja...to beskraj po meni hoda...

Mimoza salata uz ladno praseće pečenje...
a biće i Maggy slovna supica ,preventivno protivu dehidratacije,
bogom dana za ove vrele letnje dane.
Da me kojim slučajem nema,trebalo bi me izmisliti

Danas ne kuvam, idem na rostilj. Sam Bog zna kako cu preziveti tu strahotu![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
naounila one zelene,shilje paprike sirom i jajima,pa isprzila
plus svinjski vrat na teflonu
supa od juce
Ovakva će te teško zavoleti,teško ćeš joj se svideti i teško će ti to ona priznati.I kad prizna, opet će ti teško ljubav pokloniti.Ali kad te zavoli,neće te ovakva nikad ni prevariti ni izneveriti.

Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...

nisam ja kuvao ali sam upravo sa užitkom jeo prženog šarana sa krompir salatom, naravno, malo limunovog soka....![]()