Ovde je osnovno pitanje šta mi sami podrazumevamo pod lepotom.
-Ako neki tvrde da je to spoljašnost...zašto onda prekidaju vezu kada otkriju da ona ima osobine koje nemaju veze sa spoljašnošću (tipa...zavisna, "vezana vreća", lažljivica, nesposobna za milion stvari, neobrazovana, glupa, dokona alapača, bez ideja i tema za razgovor...etc) ?
-Nasuprot tome...ako neki tvrde da je sve u duhu, onime "unutra", što se onda okreću za "lutkicama", maštaju o nekim glumicama, zakeraju za svako kilo, komentarišu kako joj stoji neki deo odeće...itd.?
Lepa žena?
Po meni, osoba koja je uspešno spojila makar i prosečan izgled sa briljantnom inteligencijom, dovoljno mudra da istakne ono što vredi a maskira sitne nedostatke i u miru sa sobom. Znači...velikim delom uopšte ne mora da bude fatalnog izgleda, ali da ima stav i osobine ličnosti koje cenim. Uostalom, valjda je svakome jasno, da ako nema unutrašnjih vrednosti da nema ni šanse da nastavite dalje?

6Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

?

.
Odgovor sa citatom

lepa zena poseduje harizmu, seksipilnost,duhovitost,lepotu duse....to je ono sto ne prolazi.fizicka lepota je prolazna i za mene nebitna

Preporuči temu