Marketing

Lepota Lepota je nešto što se emituje i doživljava, a ne nešto što se meri

Odgovor
Staro 11.09.2009, 18:37   #1 (link do poruke)
Lola
goldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat člangoldie je nadaleko poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 31.08.2010
Godine: 27
Pol: Žensko
Da li imate velike grudi i da li vam smetaju?

Simona Helep otisla na operaciju redukcije veličine grudi

Dok većina poznatih ličnosti hita ka uvećanju grudi, ima i onih koji ih smanjuju. Mlada nada tenisa Rumunka Simona Halep sa svojih 17 godina uspela je da se popne na 274 mesto WTA rang liste. 2008. godine je pobedila na French Open za juniore. Ono što je najviše privuklo medijsku pažnju na ovu devojku jeste veličina njenih grudi. Naime, u medije je proletos dospela informacija da Simona želi da redukuje veličinu svojih grudi. Digla se galama među obožavaocima (da li onim koji vole velike grudi ili obožavaocima tenisa, to ne znam). Organizovana je čak i grupa na Facebook-u koja poziva Simonu da ipak ne uradi kozmetičku operaciju smanjenja grudi. Evo je grupa: Facebook grupa

Velike grudi zaista mogu da smetaju profesionalnim sportistima. Na video klipu možete videti Simonu na terenu i kako velike grudi mogu smetati u kretanju i fizičkim aktivnostima. Zato ukoliko ste nekad razmišljali o povećanju grudi, razmislite malo i o nepraktičnim svojstvima velikih grudi, a ne samo o estetskim. Velike grudi mogu izazvati bolove u leđima, vratu i ramenima kao i osip kože ispod grudi.

Iako njeni obožavaoci to nisu želeli, Simona je uradila operaciju. Da bi mogla da se vrati redovnim treninzima potrebno je da prođe minimum 2 meseca nakon operacije.
Kako sama kaže: „Težina grudi mi stvara probleme i utiče na moju pokretljivost i brzinu reakcije na terenu, moje grudi mi stvaraju nelagodnost dok igram. Takođe ih ne volim ni u svakodnevnom životu. Verovatno bih uradila ovakvu operaciju i da nisam sportista.“

izvor: Kremasica.com

Da li imate velike grudi? Da li vam stvaraju poteškoće? Da li biste otišli na operaciju redukcije veličine grudi?

Šta muškarci misle o ovom?
Staro 11.09.2009, 18:53   #2 (link do poruke)
Mangup
tutifruti je miljenik mnogih članovatutifruti je miljenik mnogih članovatutifruti je miljenik mnogih članovatutifruti je miljenik mnogih članovatutifruti je miljenik mnogih članovatutifruti je miljenik mnogih članovatutifruti je miljenik mnogih članovatutifruti je miljenik mnogih članovatutifruti je miljenik mnogih članova

Član od: 14.11.2008.
Poslednji login: 15.09.2009
Odgovor: Da li imate velike grudi i da li vam smetaju?

Prevelike grudi ne samo da smetaju sportistkinjama, vec i zenama koje se ne bave sportom. Pojedinim muskarcima se to mnogo dopada, dok neke zene zbog toga imaju ozbiljne probleme.

Imam prijateljicu koja je uradila redukciju. Imala je problem s ledjima, a i tezina grudi joj je vukla svaki brus toliko da je redovno imala tragove udubljenja na mestu gde su bretele.
Sada se bolje oseca.
Staro 11.09.2009, 19:39   #3 (link do poruke)
Tragač istine
Sivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 23.09.2008.
Poslednji login: 02.09.2010
Pol: Muško

Ja sam negde pročitao da je najjeftinije zatezanje lica kod dama....kada skinu brus .
Staro 11.09.2009, 19:47   #4 (link do poruke)
stupid woman
believer je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan članbeliever je naprosto sjajan član

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.08.2010

ne znam sta cu s njima...nekad ih omotam oko pasa a nekad samo uvucem u farmerice....

"O ljubomori: onoga dana kada sam kupila budilnik, moj ručni sat je prestao da radi."

(Anais Nin)
  Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Staro 11.09.2009, 19:52   #5 (link do poruke)
Tragač istine
Sivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom SuncaSivi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 23.09.2008.
Poslednji login: 02.09.2010
Pol: Muško

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
ne znam sta cu s njima...nekad ih omotam oko pasa a nekad samo uvucem u farmerice....

A da li si razmišljala o dobrovoljnom zaveštanju istih ?
Staro 11.09.2009, 19:53   #6 (link do poruke)
Mica udavaca
starsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan član

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče
Godine: 22
Unosa na blogu: 1
Slika u galeriji: 5

Nisu ne znam koliko velike, a ne bih ih ni povecavala ni smanjivala, jednog dana, eventualno zatezala.
Smetaju ponekad.. ima kad se nameracim na majcu, pa nema sanse da ih uguram, ili mogu da ih uguram, al' se plasim da me to i ne ubije, da se ne ugusim.
Smeta mi sto uglavnom ne mogu da pronadjem kvalitetan grudnjak bez onih sranja od zica, sundjera, umetaka, vec obican, samo bretele i cao. Doduse, stoje kako treba, pa ga uglavnom ni ne nosim, ali to sam pominjala na za to prikladnoj temi.
Staro 11.09.2009, 20:43   #7 (link do poruke)
Lola
Vojvotkinja je miljenik mnogih članovaVojvotkinja je miljenik mnogih članovaVojvotkinja je miljenik mnogih članovaVojvotkinja je miljenik mnogih članovaVojvotkinja je miljenik mnogih članovaVojvotkinja je miljenik mnogih članovaVojvotkinja je miljenik mnogih članovaVojvotkinja je miljenik mnogih članova

Član od: 27.08.2009.
Poslednji login: juče
Slika u galeriji: 1

ja sam taj problem rijeshila..
smanjenjem..u decembru ce godina..i pokajala sam se..
shto ih nijesam josh vishe smanjila...
ko ih izmisli, okreta se ka' ventilator...
Staro 11.09.2009, 21:09   #8 (link do poruke)
Nepopravljivi sanjar
Canada - Geography game Champion
Sunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom SuncaSunflower obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: danas
Unosa na blogu: 1

Relativno velike....no ima i većih. Ne smetaju mi, nekad mi imponuju...dekolte mi je ali ima dana kada onako kipe... i kada leđa malko bole. No draže mi da ih imam...nego da ih kupujem ili žalim kada vidim tuđe.
Staro 11.09.2009, 21:19   #9 (link do poruke)
crazy diamond
leptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Suncaleptiric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 18.04.2009.
Poslednji login: danas

Da, smetaju mi.....

Imam dve haljine koje ne mogu obuc'.....

I smanjila bih ih da bestije ne traze pare...
Staro 11.09.2009, 21:24   #10 (link do poruke)
pleSačica
ognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat članognjen56 je nadaleko poznat član

Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: 04.09.2010
Godine: 25

Niti su velike niti male...meni su tamaN

Odgovor

Bookmarks

Tagovi
grudi, imate, smetaju?, velike

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete pokrenuti novu temu.
Ne možete poslati odgovor.
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoje poruke

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen

Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Znak i podznak Lillith Astrologija 94 15.02.2010 08:45
Da li imate državljanstvo zemlje u kojoj živite? irnik Dijaspora 20 14.12.2009 15:50
Brushalter ili zdravlje - odlučite same Lady S Lepota 30 27.09.2009 19:51
Osnovi astrologije i astroloske konsultacije Lillith Astrologija 68 16.10.2008 02:23
Terapija: Bujne grudi protiv infarkta! Hocu-necu Spomenar 2 11.11.2006 20:14