Voliš je i dalje i više....s njim si do izlečenja ili...do smrti.
Voliš je i dalje i više....s njim si do izlečenja ili...do smrti.
Posmatrala sam neke ljude koji u slučaju kad im je partner malo ili jako bolestan, prevrću očima, žale se...govore kako je njima teško, kako to sve treba postizati...gledala sam ih blijedo, i nisam mogla da ne pomislim, a ovi koji leže, vjerovatno obožavaju što su bolesni, bespomoćni?
Onda sam posmatrala svoju majku...od nje nisam manje ni očekivala, ali opet...kada vidiš tu bezuslovnu ljubav, tu želju da nekome pomogneš, do te mjere da bi legao umjesto bolesne osobe...to mi je dalo pravu sliku onoga "u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju"...ne težiti da tvoja voljena osoba ili ti budete bolesni da bi se dokazala ljubav, nego u zdravlju znati da bi ta osoba bila uz tebe svaki min...bilo šta da se desi, to je neprocjenjivo.
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?

Ako nekog stvarno volis ostaces uz tu osobu bila ona bolesna ili zdarava...uz malo truda ljubav ce postati veca,jaca...![]()
........ Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime......
R.A
Nisam imao takvo iskustvo,ali sam ubedjen da bi bolest partnera samo ojacalo moju ljubav prema njemu.
Ironija povijesne zbilje
Neka Umre Svako Ko Mrzi Partizan
Hipotetichki,ako bi mi se cura razboljela..ne bi mogao da je ostavim...nije ovo lazna suptilnost dok pishem(jer je cesto mnogo toga neiskreno)...jer prvo bojim se Boga..zato gledam da sto manje grijeshim...a svakako da bi se ogrijeshio kad bi se drugacije postavio..i drugo,ipak je volim...vec je ljubav..a to znaci da je nemoguce da bilo sta utiche...
eto to je neka moja hipotetichka opservacija.

Ja tu ne vidim razliku bolesna ili zdrava osoba, ako je volim.
Najveca vlast je vladati sobom.

teska tema ....
vrlo teska
zavisi koliko humanosti i covecnosti poseduje neko,,,tu ljubav gubi svaki znacaj.....
u tako stasnim i teskim momentima od brige i obaveza nemate kad da mislite i osecate,jednostavno ste utrnuli.Ocekujete svaki dan i prizeljkujete cudo ...
svako poboljsanje ,budi nadu ,,,iako znate da ne postoji ,,nadate mu se, ....
ako ste covek ,ostacete do kraja ili pobede ili poraza..ako niste
sva ljubav koju ste mislili da posedujete ce da iskopni kao sneg ...
Preporuči temu