Prikaz rezultata 1 do 3 od ukupno 3
    Vojvodjanka
    Pol
    Žensko
    Član od
    01.11.2006.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    34
    Slike
    307

Što neudobnije to bolje: Ovako izgledaju kupaći koji su ovog leta u modi

Volite da nosite sve što je po poslednjoj modi, bez obzira što tako nešto ni malo nije udobno. Verujemo da ćete promeniti mišljenje kada budete videli najnovije modele kupaćih kostima.

Za sunčanje na plaži ili pored bazena svaka žena odabraće onaj kupaći kostim koji joj je udoban, otkriva dovoljno, a poželjno je i da bude što atraktivniji. Ono što se svake godine traži, to je upravo onaj bikini koji će imati što manje trakica kako na telu ne bi ostavljao tragove od sunca. Međutim, ove godine sve to će se promeniti.

Modna kuća "Chromat" plasirala je veoma neobične modele koji su mnoge žene ostavili u čudu. Oni najmanje liče na bikinije i kada bacite pogled na njih prvo što Vam pada na pamet jeste paukova mreža! S obzirom na bezbroj trakica od kojih su ovi kupaći kostimi napravljeni, može se steći zaključak da oni ni malo nisu udobni.

Ako pak zanemarimo udobnost, i prihvatimo činjenicu da su tek izašli na tržite i nesumnjivo su moderni, ovi kupaći kostimi uradiće nešto što sigurno ne bi ste voleli. Kada se posle sunčanja budete svukli, na Vašoj koži ostaće bezbroj tragova. Naravno, na Vama je da odlučite da li ćete ovako nešto kupiti. Ali imajte u vidu da ovaj komad odeće ni malo nije jeftin! Cena jednog monokinija iznosi vrtoglavih 250 dolara, a nakon što ga kupite možete dan provesti u hladu, ili možda tokom večeri prošetati pored bazena. Izbor je Vaš.

Smedia

Ja sam ipak za one klasične varijante, brate mili ovo dok obučeš prođe te volja za plažom
    Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...

prgava Sremica
    Pol
    Žensko
    Član od
    16.03.2011.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39

Odgovor: Što neudobnije to bolje: Ovako izgledaju kupaći koji su ovog leta u modi

Najviše mi se "dopale" one trake za kosu ..da se friz ne pokvari prilikom plivanja.
    Mogu samo da zamislim kako bi ovi kostimi čučali na punijim osobama...tako upertlani,kipeli bi na sve strane.
    Joj, strahotični su...
    Da me kojim slučajem nema,trebalo bi me izmisliti

crazy diamond
    Pol
    Žensko
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: Što neudobnije to bolje: Ovako izgledaju kupaći koji su ovog leta u modi

Citat silvia kaže: Pogledaj poruku

Za sunčanje na plaži ili pored bazena svaka žena odabraće onaj kupaći kostim koji joj je udoban, otkriva dovoljno, a poželjno je i da bude što atraktivniji. Ono što se svake godine traži, to je upravo onaj bikini koji će imati što manje trakica kako na telu ne bi ostavljao tragove od sunca. Međutim, ove godine sve to će se promeniti.

Koja god da je moda i trakice i kvacice....ja se za more pripremam "kod kuce"...iliti u solarijumu...
    A tamo nemam trakica i linijica...jer ...ovaj....oosuncam sFe....
    ...sem prstena na ruci...
    I tako....pripremljena....nista mene moz' iznenaditi...
    BTW...vidim samo jednu sliku....i mogu reci da me uzasava....koliko taj kupaci pokriva
    A ja ne trpim mokro....

Slične teme

1. Da se ne zovem ovako...
    Autor starsica u forumu Pričaonica
    Odgovora: 13
    Poslednja poruka: 23.02.2010, 10:58
  2. Need For Speed Pro Streed Ovako Los?!!!
    Autor Fraga u forumu Igre
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 18.07.2009, 01:22
  3. Mislili ste da ne može ovako?
    Autor Lady S u forumu Funny links
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 09.09.2007, 16:37
  4. U sred leta pao sneg na austrijskim Alpima
    Autor irnik u forumu Spomenar
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 13.07.2007, 05:20
  5. Sve boje leta