Nisam znala gde da stavim ovu temu, da li na muški ili ženski kutak, pa sam stavila kod muških, a žene će da vire i sigurna sam, da dominiraju na temiUđem jutros u kupatilo i opet daska gore, naravno
pa se setim onoga što nikad ne znaju gde im je šta, pa onda pomislim šta im je još zajedničko uglavnom... i setim se - datumi! Uopšte se oni ne opterećuju
i podrazumeva se često da ćete vi trebati da vodite računa o tome kad mu je mami rođendan, da li je nazvao tatu da mu čestita (iako to ni tati ni njemu nije mnogo bitno, ali vama je bitno
), kad su slave njegovim prijateljima, a neretki su slučajevi kad će se iznenaditi napravljenom tortom i svećicama i za svoj rođendan, jer i to zaborave. Nekima malo treba i da se sete kad su im deca rođena
Imaju često priču kako im datumi nisu bitni, i kako se istim ne opterećuju, važno je nekoga poštovati i voleti cele godine i poklanjati pažnju i bla bla bla bla... onda datum prođe... a što me nisi podsetila?
![]()
Šta je to sa muškarcima i datumima? Ili, još bolje - šta je to sa ženama i datumima? (Primer: Danas nam je dva meseca, 15 dana i 3 sata od kako smo se poljubili, a ti se nisi setioooooooo) Kako vi stojite sa tim? I koliko su vam uopšte datumi bitni u životu? Muški, jel znate kad vam se rodila mama koja vas je rodila?
![]()

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Uđem jutros u kupatilo i opet daska gore, naravno
pa se setim onoga što nikad ne znaju gde im je šta, pa onda pomislim šta im je još zajedničko uglavnom... i setim se - datumi! Uopšte se oni ne opterećuju
Imaju često priču kako im datumi nisu bitni, i kako se istim ne opterećuju, važno je nekoga poštovati i voleti cele godine i poklanjati pažnju i bla bla bla bla... onda datum prođe... a što me nisi podsetila?

) Kako vi stojite sa tim? I koliko su vam uopšte datumi bitni u životu? Muški, jel znate kad vam se rodila mama koja vas je rodila? 

Odgovor sa citatom

, ali da krenemo
...
...

,

Preporuči temu