Strana 2 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 35
Like Tree1Likes

Tema: Muškarci i datumi

Koja Sedi Avatar od  _baba_
    Član od
    22.01.2007.
    Aktivnost
    10.02.2012
    Zemlja
    Fiji
    Blogovi
    3

Odgovor: Muškarci i datumi

Ovaj moj je zaboravljao i svoj rodjendan, a kamoli neke druge datume.
    Dok ja nisam pocela da zaboravljam, pa sad on podseca mene. Ali pre toga dobije dojavu od moje ili njegove mame.
    Salim se. Ni meni pamcenje datuma nije jaca strana, tako da se ne opterecujem time. Ako je on zaboravio, tek posle nekoliko dana mu (kao besno) kazem da sam zaboravila da ga podsetim da je zaboravio nesto sto ni je trebalo da zaboravi.
    Ali zanimljivo je to sa muskarcima i zaboravljanjem. Trebalo bi im za rodjendan kupovati ginkgo bilobu da piju. Seticu se toga kad je sledeci put budem kupovala sebi. Idem odmah da zapisem da ne zaboravim.
    Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro

Μορφεύς Avatar od  Morpheus
    Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    26
    Slike
    1

Citat _baba_ kaže: Pogledaj poruku
    Ovaj moj je zaboravljao i svoj rodjendan, a kamoli neke druge datume.
    Hehe, i ja skoro da zaboravljam i svoj rodjendan Salim se, ali pamcenje datuma mi zaista predstavlja ozbiljan problem...

Mica udavaca Avatar od  starsica
    Član od
    23.03.2007.
    Aktivnost
    15.01.2012
    Zemlja
    Fiji
    Godine
    24
    Blogovi
    1
    Slike
    5

ja sam pravi digitron za te stvari
    sve bitne datume imam u glavi, znam tacno kad je kome rodjendan i sve ja to odmah u ponoc resim, posaljem cestitku i cao .. ali da ne kenjam bas toliko, desi se da zaboravim naravno..
    doduse, pocela sam da upisujem datume u mobilaju.. cisto da svoj krhki mozak ne zamaram sa previse informacija..
    moj zabac nema problema sa tim.. ima mene ne desava mu se da zaboravi svoj ili moj rodjendan, godisnjice su kriticnije, ali zato opet ima mene
    koliko toliko smo kompatibilni..
    Ooooooo.. on me juuuriii..

Banovan Avatar od  GostBG
    Član od
    24.06.2008.
    Aktivnost
    17.05.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    44

Sve bitne datume pamtim,narocito rodjendane.I ako je npr. mesec Februar pun rodjendana,ne zaboravim ni 1 .A na svoj rodjendan ne obracam paznju.

Jolly Roger Avatar od  Captain Jack
    Član od
    08.04.2006.
    Aktivnost
    18.01.2012
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Ja sam jako dobar sa datumima,brojkama uopste,cak ponekad iznenadim i sebe i druge kad se izvrljim sa necim,narocito ako je u vezi posla,pa moj radcunovodja to proveri kroz kofijuktor i ispostavi se istinitom konstatacijom.
    Meni su datumi vazni jer je to jedna mala paznja prema ljudima koji su mi dragi i koji me okruzuju.Lepo je reci nekom da mu uskoro ide rodjendan jer se taj neko oseca blizim u tom trenutku,ponekad to ide i u takvu krajnost da znam i rodjendane dece svojih saradnika.
    Nego,skoro sam usao u raspravu sa jednim autorom koji je u svom tekstu tvrdio da je moj Partizan postao prvak Evrope 17.aprila dok sam ja ubedjen da je bio 16.Ako sam u krivu da nam se oduzme titula
    Not all treasure is silver and gold, mate.

severna svetlost Avatar od  euridika
    Član od
    14.08.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Netherlands
    Godine
    35
    Blogovi
    10

Citat SQUAW kaže: Pogledaj poruku
    Šta je to sa muškarcima i datumima? Ili, još bolje - šta je to sa ženama i datumima? (Primer: Danas nam je dva meseca, 15 dana i 3 sata od kako smo se poljubili, a ti se nisi setioooooooo )
    Mislim da je ovo drugo ključno, mislim da žene generalno imaju omanji "problem" sa prioritetima, nisam sigurna da sam upotrebila pravu reč, nije možda problem, možda samo totalno različito poimanje sveta od muškaraca. Sve si lepo rekla u delu teksta koji nisam citirala , kako je njima nekako sve "lako ćemo" i "ono što treba da se desi, desiće se" i "što bih ja pravio buku oko bilo čega, sve će to samo da legne" i tako redom.
    Dok smo mi po prirodi stvari malo više opterećeno svetom oko sebe i reakcijom na nas (pade mi na pamet šminkanje, koje jeste, bar u nekim svojim počecima, bilo ženska stvar, i mislim da je bilo i jeste još uvek pretežno ženska stvar, zato što je ženama više važno da privuku pažnju, zato što ja njima više važno da ih svet vidi, zato što je njima više važno da se opterete time šta je drugima važno). Zašto je sve tako kako jeste, pojma nemam. Mentalni sklopivi meni nerazumljivi i tako to.

Citat SQUAW kaže: Pogledaj poruku
    Kako vi stojite sa tim? I koliko su vam uopšte datumi bitni u životu? Muški, jel znate kad vam se rodila mama koja vas je rodila?
    Meni, kao i većini pripadnica našeg pola datumi jesu jako važni i jako mi je važno da se ja setim rođendana svih dragih ljudi i važno mi je i znači mi kada se dragi ljudi sete mog rođendana, ništa daje od toga, slavlja i ostale gluposti, može i ne mora.

A o muškima, pa ja živim odvojeno od svojih već nekoliko godina, i svake godine kada su mamin i tatin rođendan zovem svog batu da ga podsetim da im čestita, i onda dobijem odgovor : "Ma setio sam se ja, samo još nisam čestitao"

Citat Captain Jack kaže: Pogledaj poruku
    Lepo je reci nekom da mu uskoro ide rodjendan...
    Još je lepše kada nekome čestitaš rođendan onda kada mu stvarno jeste, baz najave danima unapred, pa se onda slučajno zaboravi taj dan
    "...There is a crack in everything. That's how the light gets in..."

..seal in disguise.. Avatar od  NSdjanka
    Član od
    10.04.2007.
    Aktivnost
    03.11.2011
    Zemlja
    Serbia

Nema tu neke veće razlike u zaboravljanju datuma, izmedju nas i njih... Zaboravljamo podjednako dobro... Najviše se razlikujemo u reakciji na zaboravljene datume... Oni su u pa-šta-sad-dešava-se fazonu, dok smo mi u stanju da ceo svet okrenemo na glavce zbog tog strašnog previda...
    nije dotakla ništa što bi moglo da boli
    njene ruke su bele kao led
    njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Banovan Avatar od  GostBG
    Član od
    24.06.2008.
    Aktivnost
    17.05.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    44

Alo bre,devojke,zene i zenturace ... kocite malo ! Sta ste nas spopale sa svih strana kao krvopije.A mi vas uvek hvalimo i stitimo! I ... volimo,naravno!
    Citajuci vase komentare,covek stice utisak da se radi o nekoj raspustenoj bandi skleroticnih antihrista,kojima nije nista ni vazno a ni sveto.
    A, u stvari mi smo fini momci koji 364 dana u godini iscekuju vase rodjendane,osme i ostale martove.I od tog silnog iscekivanja,i onako ludo zaljubljeni u vas,ponekad zaboravimo neki tako zeljeni datum.Malo razumevanja i tolerancije nece skoditi,cak je i pozeljno! Unapred vam hvala ...

Starosedelac Avatar od  Sokica
    Član od
    20.05.2006.
    Aktivnost
    30.01.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    40

Sa datumima sam stvarno u dobrim odnosima.
    Pamtim sve - rođendane, venčanja, razne godišnjice i sl. Često sama sebe iznenadim nekim datumom za koji baš i nemam neki razlog da se setim...

Pre par godina sam imala jedan blam koji mi se desio i od onda pomno pratim i beležim sve datume da se ne bi ponovilo... Mojoj kumi je bio rođendan. Nazvala sam lepo ja nju, ona se javila i ja bez uvoda počeh da pevam:
    -Danas nam je divan dan, divan dan...
    Ja pevam, a moja kuma se smeje s one strane...
    Kada sam završila sa pevanjem, moja kuma reče:
    -Hvala ti puno na pesmi, ali meni je rođendan za mesec dana...
    Onda sam tek došla sebi...nije 8.novembar, već 8.decembar...
    Danas to prepričavamo kao anegdotu kako sam ja osoba koja je prva čestitala rođus...

Sa mojim dragim mužem je priča kao i sa većinom muškog sveta... Ne vodi računa o datumima... Srećom počeli smo se zabavljati na njegov rođendan, pa to ne može lako da zaboravi... A i za venčanje smo izabrali simboličan datum, koji se lako pamti, mada njegova majka ga obično zove rano ujutro da čestita, čisto da ga podseti (jer je prisustvovala jednoj godišnjici koju je on omanuo) ...

Jolly Roger Avatar od  Captain Jack
    Član od
    08.04.2006.
    Aktivnost
    18.01.2012
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Citat euridika kaže: Pogledaj poruku
    Još je lepše kada nekome čestitaš rođendan onda kada mu stvarno jeste, baz najave danima unapred, pa se onda slučajno zaboravi taj dan
    A jos je lepse kad na trideseti dan se probudi pored trideset ruza...
    ... na dvadeset i deveti je sacekaju dvadeset i devet njenih nasmejenih slika na frizideru...
    ...na dvadeset osmi dan od njenog rodjendana joj zalepim dvadest i osam flurocentnih zvezdica u obliku srca iznad kreveta...
    ...na dvadeset i sedmi provozate se dvadeset sedmicom..........

Sinoc sam ostao do ranih jutarnjih sati cekajuci logovanje mog najboljeg prijatelja samo da mu cestitam duboku i poznu starost u koju je zalutao.Interesantno da je 23.jul dan kada tri moja dobra prijatelja slave rodjendan pa se sa setom setih da sam uvek imao problem da na ovaj dan ne ostanem trezan.By the way,23.jul je dan kada i bivsi gitarista Gunsa slavi rodjus
    Not all treasure is silver and gold, mate.

Slične teme

1. Zacrtani datumi
    Autor ZOE u forumu Pričaonica
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 20.08.2011, 20:40
  2. I muškarci plaču, zar ne?
    Autor makilli u forumu Muška kafana
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 20.08.2011, 00:43
  3. Muškarci i moda
    Autor Najgora u forumu Moda
    Odgovora: 15