Ovaj moj je zaboravljao i svoj rodjendan, a kamoli neke druge datume.
Dok ja nisam pocela da zaboravljam, pa sad on podseca mene. Ali pre toga dobije dojavu od moje ili njegove mame.
Salim se. Ni meni pamcenje datuma nije jaca strana, tako da se ne opterecujem time. Ako je on zaboravio, tek posle nekoliko dana mu (kao besno) kazem da sam zaboravila da ga podsetim da je zaboravio nesto sto ni je trebalo da zaboravi.
Ali zanimljivo je to sa muskarcima i zaboravljanjem. Trebalo bi im za rodjendan kupovati ginkgo bilobu da piju. Seticu se toga kad je sledeci put budem kupovala sebi. Idem odmah da zapisem da ne zaboravim.

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Salim se, ali pamcenje datuma mi zaista predstavlja ozbiljan problem...

Zaboravljamo podjednako dobro... Najviše se razlikujemo u reakciji na zaboravljene datume... Oni su u pa-šta-sad-dešava-se fazonu, dok smo mi u stanju da ceo svet okrenemo na glavce zbog tog strašnog previda...
! Sta ste nas spopale sa svih strana kao krvopije.A mi vas uvek hvalimo i stitimo! I ... volimo,naravno!

A i za venčanje smo izabrali simboličan datum, koji se lako pamti, mada njegova majka ga obično zove rano ujutro da čestita, čisto da ga podseti (jer je prisustvovala jednoj godišnjici koju je on omanuo) ...

Preporuči temu