Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 35
Like Tree1Likes

Tema: Muškarci i datumi

Beli Bora Perjar Avatar od  memento
    Član od
    20.08.2007.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Tonga
    Blogovi
    1

Odgovor: Muškarci i datumi

Citat Captain Jack kaže: Pogledaj poruku
    ...Interesantno da je 23.jul dan kada tri moja dobra prijatelja slave rodjendan....:
    Da se nasalim sa kolegom Kapetanom Dzekom i da mu preporucim da on za svaki slucaj proveri da ti njegovi prijatelji nisu rezultat nekog grupnog dogadjaja (ako su rodjeni iste godine), ili, pak, nekog periodicnog (godisnjeg) obicaja ili rituala....

Ali da se vratimo temi. Ja ne da ne pamtim datume, nego ne pamtim ni imena. To mi je jedna u nizu losih osobina, koju nikako nisam mogao da otklonim. Naravno da sam zbog toga ne jednom bio u nezgodnoj situaciji. Sva sreca u ove mobilne, pa sam u podsetnik memorisao sve vazne datume, tako da sam to nekako resio...

Ali, sa imenima i dalje muka. Pre neki dan bio sam na jednj proslavi kod dugodisnjih saradnika, gde je sekretarica jedna fina gospodja za koju nikada ne znam (evo ni sada) da li je Sladja ili Jaca. Sva sreca sto je zena skuzila o cemu se radi i kada god je oslovim, samo se nasmesi. A tek Bilje i Ljilje. Nema sanse. Pa Zorice, Gorice, Gordane, Snezane... i tako redom nikako da pohvatam koja je koja...
    Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
    Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
    Hej kafano, moja rano...
    Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
    Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

Jolly Roger Avatar od  Captain Jack
    Član od
    08.04.2006.
    Aktivnost
    18.01.2012
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Citat memento kaže: Pogledaj poruku
    Da se nasalim sa kolegom Kapetanom Dzekom i da mu preporucim da on za svaki slucaj proveri da ti njegovi prijatelji nisu rezultat nekog grupnog dogadjaja (ako su rodjeni iste godine), ili, pak, nekog periodicnog (godisnjeg) obicaja ili rituala....
    Mnogo puta smo se shalili na tu temu poshto su rodjeni iste godine,roditelji se znaju medjusobno i svo troje su bili gimnazijalci.Izgleda da je to bila zurka za pamcenje
    Nego ide septembar,a u septembru dosta razloga za slavlje
    Not all treasure is silver and gold, mate.

Banovan Avatar od  Becar
    Član od
    09.06.2007.
    Aktivnost
    31.05.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    26

Desi mi se da zaboravim neke datume ali retko zaista.

has grown up now.. Avatar od  little fairy
    Član od
    13.08.2007.
    Aktivnost
    30.01.2012
    Zemlja
    Croatia
    Godine
    33
    Blogovi
    16

Citat SQUAW kaže: Pogledaj poruku
    Šta je to sa muškarcima i datumima? Ili, još bolje - šta je to sa ženama i datumima? Kako vi stojite sa tim? I koliko su vam uopšte datumi bitni u životu?
    Iskreno, ne pridajem tome uopće neku važnost niti ću se naljutiti ako se on ne sjeti naše godišnjice braka. Ja Vam nisam tipična žena iako jako dobro pamtim datume ako ne točno, onda bar približno dok je moja starija seka sušta suprotnost.

A da postoji neka zajednička komponenta većini muškaraca - postoji. Doista, zašto im datumi ne idu, tko će ga znati.

Ma vjerujem da je sve u glavi. Kako je tko posložio kockice što je 'važno' a što nije.
    Prestani razmišljati o svojim granicama..
    Počni otkrivati svoje mogućnosti.

... Avatar od  vladapera
    Član od
    13.12.2007.
    Aktivnost
    06.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    41
    Slike
    3

8. decembar
    Na današnji dan je ubilo Lennon-a.

Ne, dani nisu dugo čekali,dani su bežali, i puzali i lebdeli...

Milan Mladenović

Domaći Avatar od  Зорица
    Član od
    30.09.2009.
    Aktivnost
    28.08.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    42

Ja pamtim sve datume, rodjendane, rodjenja ,krstenja , svadbi i ko zna cega sve.....po neki put se pitam da li uopste treba da znam sve te datume....ali jednostavno mi se urezu....
    Moj dragi ne pamti sve te datume......ali one najbitnije ne zaboravlja, tako da me za drugo bas i briga.........obicno ga ja podsetim na te ne toliko bitne datume....uvek me prijatno iznenadi za rodjendan, godisnjicu.......

Banovan Avatar od  Becar
    Član od
    09.06.2007.
    Aktivnost
    31.05.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    26

Ja jesam muskarac ali pamtim brojeve neverovatno.Sto se tice rodjendana,nekih bitnih datuma pa i brojeva telefona i ako nisu datumi.Znam u napred za naredni mesec gde sta i kad se desava,kad je kome rodjendan.Nije da me intersuje ali jednostavno upijam brojke da je to cudo jedno

shadow seeker Bend it like Beckham Champion, Roulette Champion, Gold Miner Special Edition Champion, ATV Winter Challenge Champion, Snowplow Champion, Metal Slug Flash Champion, 1992 Champion Avatar od  Invisibleman
    Član od
    14.01.2007.
    Aktivnost
    18.01.2012
    Zemlja
    Yugoslavia
    Godine
    33
    Blogovi
    2
    Slike
    1

neverovatno... ali kada sam ja zaboravljao - propast sveta... kada je ona zaboravljala - nikom ništa...
    c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui.

LajaviKrelac Avatar od  Mish
    Član od
    23.06.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Yugoslavia
    Blogovi
    2

Moj dugogodišnji je imao tu sreću da ima mene da ga podsetim na mamin, tatin, bratov, kumin, kumov, drugarov, .... rođendan, a istovremenu i nesreću da ima mene koja nisam htela da ga podsećam kada je meni rođendan. Prve godine je naravno zaboravio, pa je nekako posle 4-5 dana onako usput dok smo bili u društvu čuo da mi je bio rođendan. Ne znam je li više bio postiđen ili besan, ali to mi je bila slatka osveta za njegovu nemarnost vezanu za datume. Narednih godina je uvek poranio sa čestitkom, od tri nedelje do jedan dan . E, onda me je zamolio da mu ukucam sve datume koje držim u glavi i onaj na koji ga nikad ne podsećam u mobilni. Od tad ne promašuje.
    Neverovatno, još nisam upoznala onog koji zaboravi na svoj rođendan.
    ... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Urosh Mishitj Avatar od  joksi
    Član od
    12.09.2008.
    Aktivnost
    09.01.2012
    Zemlja
    Cuba
    Godine
    20

Datumi....uh,uvek sam ja ta koja ih zaboravlja,a tu je on obicho da me podseti....
    Naravno da datume rodjendana dragih osoba znam...al' npr godishnjicu veze ili tako neki ''znachajan ljubavni" datum ne znam...jer jednostavno zaboravim da ih upamtim...
    ........ Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime......
    R.A

Slične teme

1. Zacrtani datumi
    Autor ZOE u forumu Pričaonica
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 20.08.2011, 20:40
  2. I muškarci plaču, zar ne?
    Autor makilli u forumu Muška kafana
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 20.08.2011, 00:43
  3. Muškarci i moda
    Autor Najgora u forumu Moda