Evo pitanja za musku populaciju.
Kada vam se piski, gde osetite to, na kom delu vaseg organa - "drugara"?
Na vrhu penisa ili celom duzinom ili to osetite u stomaku-pri korenu penisa?
Ili mozda u zavisnosti koliko jako vam se piski osetite razlicito?![]()
na vrhu
celom duzinom
pri korenu
nesto cetvrto

Evo pitanja za musku populaciju.
Kada vam se piski, gde osetite to, na kom delu vaseg organa - "drugara"?
Na vrhu penisa ili celom duzinom ili to osetite u stomaku-pri korenu penisa?
Ili mozda u zavisnosti koliko jako vam se piski osetite razlicito?![]()
1. Ne znam u kom duhu da odgovorim, posto ne znam da li je ovo medicinsko ili eroticno/skakljivo pitanje, ili se pak traze duhoviti odgovori?
2. S obzirom da se misic koji zatvara mokracni kanal ne nalazi u polnom organu, svi koji pravilno procitaju postavljeno pitanje, glasat ce sa 4)
3. Osetim u stomaku, oko 5 cm nagore od kraja (pocetka) penisa i oko 5 cm prema unutrasnjosti tela (stomaka). Oseti se prvo kao karakteristican osecaj za potebu mokrenja, mada ako se pojaca moze se pretvoriti u neku vrstu mesavine peckanja i boli.
U retkim slucajevima kada popijem ogromnu kolicinu tecnosti, i ne mogu potrebu izvrsiti na vreme, javlja se neprijatni pritisak u ustima iza gornjih zuba, na nepcu(?). Ovo je osecaj nalik natecenih, bolnih desni. Kao da ce me zubi popadati. Ovog drugog sam svestan samo zadnjih 10 godina.
A kako to osecaju zene?
![]()
Čini mi se da osetim negde u predelu ,,upravljačkog mehanizma'' odnosno u dnu penisa gde je mišić pomoću koga upravljamo ejakulacijom i mokrenjem.

U stomaku to osetim.
A ti zbog svoje beshike pitash ili chista zenska radoznalost ?
...e pitanje je
![]()
![]()

Pri vrhu . Mada zavisi sta sam pio...

Slazem se sa citiranom recenicom Biterlemona. A ako se pojaca , u izuzetno retkim slucajevima (kad popijem dosta tecnosti, a putujem npr. busom negde po vise sati, a bus nigde ne stane da pravi pauzu da mogu bilo gde da piski-riskim) onda osetim kao blagi grc ili rez popreko u donjem stomaku, ali samo na kratko-sekundu, eventualno dve.
Nego, sad ste mi zagolicale misli i dale ideju,pa moram i ja vas zenske nesto da priupitam: „Kakav je vama osecaj kad vam se hoce malo sexa? Jel vas peče, žulja, svrbi, golica,...ili? Ne zezam se, zivo me zanima
. Ajte budite fer pa odgovorite, nemojte misliti da je provokacija-nije
, i cvrsto stojim iza toga.
![]()
Poruku je izmenio Aca1983, 22.08.2007 u 01:33 Razlog: Plava boja
................... http://s3.bitefight.rs/user/bite/90221