Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 57
    Snebivljiva Aždaja Avatar od  SQUAW
    Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    British Indian Ocean Territory
    Blogovi
    9
    Slike
    2

Fotke sa muzičkih dešavanja

Evo teme na kojoj ćemo lepiti svoje fotke sa muzičkih zbivanja koja smo posetili Za početak, moj doprinos od last night

Dva Škota, Graeme Reedie (ovaj riđi) i Craig Morrison, koji čine Silikonce, sinoć su razbili na Kalemegdanskoj tvrđavi. Ljudi su se razišli nešto pre 7 ujutru posle setova odličnog hausa. Delirijum je nastao nešto pred razlaz kada se iz zvučnika zaorila Money talks, money talks, dirty cash I want you dirty cash I need you, oh

Bilo je puno!

Djuskalo se i sa nogama u gipsu, pa na gips kesa i šizenjeeee

Svi su bili raspoloženi i u elementu

Neki su ulazili u zvučnike

Bilo je i cicojki

Bilo i Portorikanaca

Onih što vole da se pleze fotografu

EvE ga fotograf, spopali je

I vaša SQUAW koja se na kraju morala popeti na stejdž

A onda je svanulo

Iiiiiiiii, i pored toga što je unutra ostalo još ljudi, došao je kraj ovom fenomenalnom nastupu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

... baba Ruija ~ Avatar od  yige_gui
    Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Antarctica
    Slike
    4

Odgovor: Fotke sa muzičkih dešavanja

Akademija, januar 2oo6. reggae zurka.. bilo je fuuul dobro

ne bi ja bila ja, da se nisam odshetala na binu i uslikala se sa lichno Carem
    posto je slika konfidenshl, ide slika gde je samo on

Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    Blogovi
    9
    Slike
    2

Gospođa Lisica je pre nekih par sati u Sava Centru pokazala po ko zna koji put ko je i šta je beogradskoj publici. Meni je tehnika totalno zakazala, telefon mi je umro (battery - ne low, nego dead) čim sam ušla u salu, a imala sam nameru da pozovem neke od vas bar da čujete atmosferu, to imam običaj da radim Fotoaparat takođe, sa balkona se ništa nije lepo videlo na aparatu, a snimih dva poduža tonfilma pa sam spržila karticu, tako da imam samo par slika
    Šta vam je - to vam je, al' bitno je da je zabeleženo

Sam početak. Nije bilo praznog sedišta, a bile su pune i stepenice i sve okolo.

A onda je izašla ona...

Dlanovi me još bole

Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    Blogovi
    9
    Slike
    2

Sinoć KIČME KIČME DISCIPLINA!!!! Nisu mi dali da unesem fotoaparat ni na moje opasno treptanje&šarmiranje (mora da ne umem ), tako da sam ga morala odložim u obližnji kafe. Al' slikala sam telefonom a posto su slike loše i nema ih puno, evo samo jedne, tek da se pamti

Koncert bio odličan, buka iznad proseka ali definitivno mu zameram na novoj pevačici, 'oću da se vrati debela čokoladica

Bravo Zube Zeleni!

p.s. zaboravih da dodam da su još neki odavde bili sa mnom na koncertu, samo nešto nisu dobro čuli muziku
    Poruku je izmenio SQUAW, 10.06.2006 u 16:27

Starosedelac Avatar od  valter
    Član od
    08.05.2006.
    Aktivnost
    26.09.2011
    Zemlja
    Cuba
    Godine
    31
    Blogovi
    34

-Bio sam u basti SKC-a, dok je bilo pomenute gospodje - prva liga

Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    Blogovi
    9
    Slike
    2

13. jun, Sistersi, Taš. Opet telefon Uz fotke i mala reportaža. Više je nego očigledno da su Sistersi odradili tezgu. Koncert je trajao oko 80 minuta, na opšte nezadovoljstvo prisutnih. Repertoar, paaa tu i tamo, nisam čula sve što sam htela da čujem, ali bitno je da sam ih čula iako su se tonski nameštali čitavu prvu polovinu koncerta pa je tek od druge sve zvučalo kako treba. (Zato mi je žao što ih nisam čula onda kada je trebalo, a kada sam ih propustila devedeset prve, jer tada su bili ono što jesu, ovo je za prave fanove bilo više nego razočarenje ) I onda kad se masa malko zagrejala, sve je stalo. Falili su ženski vokali neviđeno, a gitarski delovi su bili sasvim solidni. Za te pare, dosta. Nek sam ja čula Dominion u live varijanti pa da 'mrem! Bilo je nekih koji nisu čuli telefon ( ), pa im nisam mogla prenesem atmosferu, ali neki su bili sa mnom tamo putem moje mreže i slušali Dominion, This Corrosion (uuuuu kako je ovde falio ženski vokal, bruka!) i još svašta nešto... Na repertoaru su se našle i Ribbons, Something fast, Giving Ground... "More" nisu svirali

Od dima se ništa videlo nije, ali imedžin njih tu negde, na sred bine verovatno su tim dimom pokušavali da pokriju sve nedostatke kojih je bilo MASA, tako da onaj ko nije bio blizu, ništa nije mogao ni da vidi sem oblaka dima. Neću da dozvolim da se izbedačim, jer zamalo i da ne odem na koncert zbog čudnog spleta okolnosti, ali ovo je realno i bilo za bedak. Bez emocija i bez srca. Možda zato što su imali taj peh sa kamionom i tu saobraćajnu nesreću, a možda i ne. Eldridge će ga znati.

Mislim da su ipak trebali to da naprave u nekom zatvorenom prostoru, bilo bi jače. Bez obzira na sve, drago mi je da sam bila. I drago mi je da nisam bila u crnom jer je bilo previše "crnih" foliranata. Eeeee deco deco...

Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    Blogovi
    9
    Slike
    2

Na dan letnje dugodnevnice, 21. juna obeležava se "Praznik muzike" (Fęte de la Musique) koji je nastao na inicijativu francuskog ministra kulture Žaka Langa i prvi put je obeležen 1982. godine.
    Ideja je bila s jedne strane da se podrže i promovišu muzičari amateri a sa druge da se različiti muzički događaji kroz besplatne koncerte približe široj publici.
    Zanimljivo i da je to prema francuskom zakonu jedini dan kada nema zabrane da se pravi buka i tokom cele noći.
    Ako pravite žurku sa mnogo ljudi i glasnom muzikom, komšije će uzalud zvati policiju.
    Ovaj praznik je 1985. godine, koja je bila proglašena za evropsku godinu muzike, osvojio Evropu a zatim i veliki deo sveta.
    Tako je „Praznik muzike“ vremenom postao i „Svetski dan muzike“ (World Music Day).

U današnjem šunjanju gradom na platou ispred francuskog kulturnog centra nabasam na ovo besplatno dešavanje i prijatno se iznenadim. Stanem i odslušam momke, tj Fehti Tabet-a, muzičara iz Alžira koji živi i radi u Parizu i koji na zanimljiv način spaja etničku i savremenu muziku Snimih i dva-tri ton filmića Nisam odslušala Marčela i dj ekipu Testera Crew, morala sam da produžim dalje, ali Feti Tabe je bio više nego dovoljan Izuzetno zanimljiva mjuza

O „Prazniku muzike“ možete naći zanimljiv tekst Kristijana Dipavijona na sajtu ambasade francuske u Beogradu. Pogledajte ovde.

Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    Blogovi
    9
    Slike
    2

Ласт нигхт, летњи Бејсмент, Београд, ЕХИТ у покрету СУПЕРДИСКАУНТ три фантастична момка из Француске + Флеш Брадрз (Новосађани, вечерас су ови момци код вас, не пропустите! ), три брата из Израела + домаћа подршка, и ваша скво се провела луууудооооо буразерууууу луууудооооо

Елем, гомила ооодличног прогресив хауса, тек хауса и електро тренса добра атмосфера отворен простор =

И опет су се плезили фотографу:

Ал' фотограф ђуск'о и болео га хард диск

Ал' кад крену млого да насрћу, не мереш се одбранити, нег дофатиш фимејл френда и глумиш да си настрана

Domaći Avatar od  maqa
    Član od
    17.05.2006.
    Aktivnost
    09.09.2009
    Godine
    34

Citat SQUAW kaže:
    Ал' кад крену млого да насрћу, не мереш се одбранити, нег дофатиш фимејл френда и глумиш да си настрана
    hehehehe..stari, dobri, isprobani recept za uklanjanje nepozeljnog..
    i jes, idem veceraske tamo..tradicija je to..i podsecanje na onih dobrih 100 dana najbolje zurke ikad...

Domaći Avatar od  maqa
    Član od
    17.05.2006.
    Aktivnost
    09.09.2009
    Godine
    34

i bese to mnogo dosadna zurka.. likovi su bas smorili muzikom, a o pojavi pedje d'boja da ni ne pricam... ne znam kako smo i do tri nagurale da budemo tamo...

Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Kulturna dešavanja u dijaspori
    Autor vancouver u forumu Dijaspora
    Odgovora: 46
    Poslednja poruka: 18.10.2011, 01:42
  2. Odgovora: 42
    Poslednja poruka: 01.08.2011, 14:47
  3. Ragbi: Informacije, dešavanja i rezultati
    Autor DE-DA u forumu Sportska centrala
    Odgovora: 59
    Poslednja poruka: 07.04.2010, 07:05
  4. Kućni aparati - pomoć oko održavanja
    Autor fiona u forumu Hobi - Uradi sam
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 04.02.2009, 00:15
  5. Sportska dešavanja u 2006. (Jul ~ Decembar)
    Autor swba u forumu Spomenar
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 17.11.2006, 23:26

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •