Evo teme na kojoj ćemo lepiti svoje fotke sa muzičkih zbivanja koja smo posetiliZa početak, moj doprinos od last night
![]()
Dva Škota, Graeme Reedie (ovaj riđi) i Craig Morrison, koji čine Silikonce, sinoć su razbili na Kalemegdanskoj tvrđavi. Ljudi su se razišli nešto pre 7 ujutru posle setova odličnog hausa. Delirijum je nastao nešto pred razlaz kada se iz zvučnika zaorila Money talks, money talks, dirty cash I want you dirty cash I need you, oh
Bilo je puno!
Djuskalo se i sa nogama u gipsu, pa na gips kesa i šizenjeeee
Svi su bili raspoloženi i u elementu
Neki su ulazili u zvučnike
Bilo i Portorikanaca
Onih što vole da se pleze fotografu
EvE ga fotograf, spopali je

LinkBack URL
About LinkBacks
Za početak, moj doprinos od last night

Odgovor sa citatom

Fotoaparat takođe, sa balkona se ništa nije lepo videlo na aparatu, a snimih dva poduža tonfilma pa sam spržila karticu, tako da imam samo par slika

), tako da sam ga morala odložim u obližnji kafe. Al' slikala sam telefonom
a posto su slike loše i nema ih puno, evo samo jedne, tek da se pamti
ali definitivno mu zameram na novoj pevačici, 'oću da se vrati debela čokoladica 

devedeset prve, jer tada su bili ono što jesu, ovo je za prave fanove bilo više nego razočarenje
), pa im nisam mogla prenesem atmosferu, ali neki su bili sa mnom tamo putem moje mreže
nisu svirali

), три брата из Израела + домаћа подршка, и ваша скво се провела луууудооооо буразерууууу луууудооооо 

likovi su bas smorili muzikom, a o pojavi pedje d'boja da ni ne pricam... ne znam kako smo i do tri nagurale da budemo tamo...

Preporuči temu