Zelenovićeva
Božovićeva
Šainovićeva
Marjanovićeva I
Marjanovićeva II
Minićeva
Đinđićeva
Živkovićeva
Koštuničina

објашњено више пута.
Не могу те ја натерати да разумеш другачије од онога како си већ разумео, шта год ја написао ти ћеш видети оно што ти видиш, тако да нема смисла, ставови нам се по том питању неће приближити.![]()
Случајно сам гласао за владу мафијаша велеиздајника Зорана Ђинђића, јер сам мислио да је питање која је најгора.

Glupo pricati o vladama za vreme Milosevica.
Pa sve te vlade nisu smele da pisnu bez Slobinog miga.
Prva ozbiljna vlada je bila Zoranova.
Napokon smo poceli da kontamo da postoje resorni ministri sa svojim ovlastenjima i odlukama.
Ranije nikada nisi ni cuo za nekog ministra osim ako nisi bio u nekakvom "biznisu" koji je morao proci sa njegovim potpisom.
Prvi realniji budzeti su poceli da se rade za vreme Zorana.
Pitajte Vucica kako je on formirao svoj budzet za ministarstvo. Pa to ne zna ni on sam.
Sada imamo feudalnu vladu tj. vladu gde niko nikog ne sme nista da pita jer, boze moj, sta ti gledas u moje dvoriste kad ja ne gledam u tvoje.
Nadam se da ce sledeca vlada nastaviti tamo gde je stala Zoranova uz sve postovanje na eventualne dobre odluke danasnje iste.![]()
Jedina normalna Đinđićeva
Ironija povijesne zbilje
Neka Umre Svako Ko Mrzi Partizan

Nijedna.
Isto sTanje.. drugo pakovanje.
Sve ista bagra, koja se razlikuje samo pred izbore... po lavežu
i po facama... baš da ne kažempo njuškama.
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Kako medju loshima pronaci najboljeg/najmanje losheg?Naravno,nijedna.Dobra vlada?Pa to ne postoji.Ko josh veruje u politku?
Me Bring Da Enlightenment...

Sve su bile jako lose.
Kako god okrenes,isti su svi....prva recenica im je,pa mi bi smo napravili bolje ali ovo sto su nam ostavili je tesko popravljivo,ko da nisu znali sta ih ceka ili sta treba da rade....
padaju silna obecanja i onda nista....ko god je u pitanju,imena nisu bitna,jednostavno moje misljenje je da su oni svi iz iste stranke,da ne zele mir jer to im najmanje odgovara....strasno ali istinito,zamislite da se na vasoj ruci prsti svadjaju sta bi ste vi mogli da napravite.....JEDNO VELIKO NISTA,e to je nasa politicka situacija svi su najgori
Preporuči temu