Mislim da turiste koji ostaju duze ne samo u prolazu privuce nejpre nocni zivot...Mi smo poznati po najboljem provodu...a ne znam da li mogu u Srpski brend da racunam Srpske devojke,za koje svi kazu da su najlepse...
Kajmak, rakija, ajvar, sarma, čvarci i sl.
Exit festival
Emir Kusturica
Suđenja u Hagu i ratovi
Vlade Divac
Slobodan Milošević
Guča
nešto sasvim osmo

Mislim da turiste koji ostaju duze ne samo u prolazu privuce nejpre nocni zivot...Mi smo poznati po najboljem provodu...a ne znam da li mogu u Srpski brend da racunam Srpske devojke,za koje svi kazu da su najlepse...
........ Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime......
R.A
Kajmak, rakija, ajvar, sarma, čvarci i sl.
jos bi tu koju djakoniju dodala i to je >TO
"neizrecivo je i bezimeno ono što mojoj duši stvara muku i slast i što je još i glad moje utrobe..."

Apsolutno i 100% je jasno da je inat najpoznatiji srpski brend.
Najveće stvari u istoriji smo uradili držeći se golog inata ponosnih, slobodarskih gena u nama. Usput, i sam sam najponosniji na naše pretke zbog toga jer bi mnogi oni koji bi samo razumom vrednovali davno odustali od poduhvata koje smo mi ipak uspeli da izvedemo.
Kako da ne poštujem ljude poput mog pradede koji je prešao Albaniju, spao na 30 kila i na pitanje šta mu je najteže bilo rekao lakonski:
- Ma najteže mi bilo kada mi uvališe neku francusku trometku umesto moje davno prazne petometke mauzerke (kokinke kako je on zvao).

Kajmak, rakija, ajvar, sarma, čvarci.Medjutim,ja mislim da nas stranci prepoznaju po ratovima,Hagu,sankcijama...Naravno,mi Srbi smo verovatno pretstavljeni kao zlocinci koje stize ruka pravde.
Benzin u plasticnim flasama. Bilo ne ponovilo se, ali ja bih to brendirala...iz zeze. Pa tako ujutro odes na pijac'...dajte mi kilo paprike babure, 2 ljute, chet'r krastavca i 2 litre bezolovnog.
![]()
Vampir. Domace a sveCko...
Qui vit content de rien possde toute chose.
Rakija![]()

Mislim da nije baš da nemamo brendiranih proizvoda i stvari po kojima smo čuveni. Nezgodno je to što se oni sa nagetavnim predznakom više i bolje čuju i pamte nego zaista prave naše vrednosti...
Eto, lično mislim da je naš najpoznatiji brend šljivovica, mada sam nedavno na ovu temu čio i varijacije da su to "preletač" i "saradnik okupatora"...![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
Imamo mi brendova koliko zamilsimo, ali retko koji da je dobio na popularnosti !
Skoro sam cula da se dzemperi iz Sirogojna, prodaju po odlicnim ciframa svugde u svetu...Eto, jos jedan brendic, koji moze da preraste u mnogo vise.....
imamo mi ovaca za sisanje![]()
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, traimo čvrste razloge!
Preporuči temu