Ne znam da li sam upoznala čoveka koji se više ponosi svojim gradom od prosečnog Novosađanina. Ne samo što se ponosite svojim gradom, već koristite svaku priliku da drugim ljudima objasnite da je Novi Sad jedan divan gradE, sad, ja nemam uopšte lošu nameru sa postavkom ove teme, ako je neko to već pomislio
, već me samo zanima šta je to čime se najviše ponosite, i da li ste i vi od onih ljudi koji koriste svaku priliku da za Novi Sad kažu da je "nit' prevelik, nit' premalen, nit' prebrz, nit' prespor... taman po meri čo'eka".
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

E, sad, ja nemam uopšte lošu nameru sa postavkom ove teme, ako je neko to već pomislio
, već me samo zanima šta je to čime se najviše ponosite, i da li ste i vi od onih ljudi koji koriste svaku priliku da za Novi Sad kažu da je "nit' prevelik, nit' premalen, nit' prebrz, nit' prespor... taman po meri čo'eka".

Odgovor sa citatom

Sto? Pa, zato sto je stvarno prelep i ubedljivo mi je najlepsi od svih gradova ovde kod nas 
Cak je i okolina Novog Sada idealna. Imamo reku, planinu, tvrdjavu... Mada, da ne bude sve divno i krasno, vic koji sledi ce najbolje opisati situaciju koja se poslednjih godina desila:

,lud je covek koji nije 

Dalje, ko ste Vi, da meni sa drugog kraja sveta pričate tu neke priče?
I kakve veze ima sudbina Vašeg oca i Vaše porodice sa ovom temom?

Preporuči temu