Znas kako, meni je to malo kontradiktorno... meni nekako obrazovanje i pismenost idu u paketudean kaže:
Ali to ionako nije tema...
Dobro, to smo apsolvirali, nadam se. Mozda neko ko je rodjen u neko drugo vreme obozava taj isti grad.Pomenuo sam oca aprpo pomena da svako ko ne voli rodni grad nije normalan.Pa verujem da je tako ako si rodjen u iole normalnom gradu.
Aman, covece, ti znas sta je rasizam? Hellooooo?!Ja nisam niko da sa drugog kraja sveta pricam tebi price nego dajem sebi za pravo da ti odgovorim na tvoja rasisticka sranja.Racism... if it helps
Sooooper teorija!Ko je tebi bre kriv ston nemas 500.000 eur. i kucu u Veterniku.Znaci, ovim silnim politicarima sto opljackase narod mi treba da se divimo sto imaju kuce? Ili mozda narko-dilerima? Ili mozda onima koji rade na naplatnim rampama na auto-putu, pa pola para stavljaju u dzep? Jes', dobro velis, treba da im se divimo umesto sto im zavidimo, snasli se ljudi. Ko je nama kriv sto se ne snalazimo?
Samo, vidis, ja nemam opanak umesto obraza.
A mogli bismo po koju i o temi...

LinkBack URL
About LinkBacks

Ali to ionako nije tema...
Racism... if it helps 
Znaci, ovim silnim politicarima sto opljackase narod mi treba da se divimo sto imaju kuce? Ili mozda narko-dilerima? Ili mozda onima koji rade na naplatnim rampama na auto-putu, pa pola para stavljaju u dzep? Jes', dobro velis, treba da im se divimo umesto sto im zavidimo, snasli se ljudi. Ko je nama kriv sto se ne snalazimo?
Samo, vidis, ja nemam opanak umesto obraza.

Odgovor sa citatom

Mada, čitajući Vaše poruke, stičem utisak da se to i razlika između mene i Vas.
Nema šta, pravi ste patriJota iz AustralijU.
A da Vas priupitam još nešto - da nemate Vi možda kuću u Vjeterniku i 500.000 krvavo zarađenih evra?

Preporuči temu