Sta je po tebi zanimljivije za studiranje hardver ili softver i gde imam veci potencijal nakon zavrsenog faxa?
Sta je po tebi zanimljivije za studiranje hardver ili softver i gde imam veci potencijal nakon zavrsenog faxa?

Evo ovde.Šalu na stranu, zvanično ne, ne volim autoritete, nezvanično se razbijam od posla, što se kaže freelancer.
Pa po mom mišljenju softver, zato sam i odabrao taj smerA gde je veći potencijal... Pa opet u softveru. Pre će te neko zaposliti da administriraš mrežu, da praviš neke programe, baze podataka, sajtove, web servise, nego da programiraš neku grafičku karticu, bar kada smo mi u pitanju.
![]()
Postoji li jos neki fax u gradu koji se bavi tehnologijom?

Hvala.
Za kraj jedno pitanje.
Kad bih mogao sve ispocetka, da u septembru kreces u osmi da li bi nesto menjao sto se tice skole,faxa i smerova?

Nema na čemu.
Možda bih upisao astro fiziku na PMF-u, pa da se zaposlim u NASA-i.Nije bilo tog smera kada sam upisivao faks i mislim da je to jedino što bih mogao da studiram, pored ovog.
A srednju ne bih menjao ni pod tačkom razno. Dvomio sam se između elektro i gimnazije, prevagnula gimnazija, ipak je tamo više devojčica.![]()
Puno hvala sto si naso vremena da mi odgovaras na pitanja,mnogo si mi pomogao,ako se setim jos necega pitacu. :D
Necromancer, nesto sam razmisljao,koliko je najmanje potrebno vremena da se zavrsi ovaj fax?
Poruku je izmenio Cecara, 28.10.2011 u 19:16 Razlog: boja & link
Da li bih imao dobro pred znanje za ekonomski fax posle prirodno matematickog smera u jovinoj?

Jovina uglavnom daje otvorena vrata za sve fakultete. Pa i ekonomski.
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....