ocekujem sve da krene,jer je u ovoj sve nekako stalo....ocekujem i od sebe vise.......da ne pristajem na zivot koji nije u skladu s mojom (zajebanom) prirodom
eto

ocekujem sve da krene,jer je u ovoj sve nekako stalo....ocekujem i od sebe vise.......da ne pristajem na zivot koji nije u skladu s mojom (zajebanom) prirodom
eto
Tek kada si beskućnik
primećuješ da je sve nečije vlasništvo
i da postoje brave na svemu.
Reboot ...
![]()
U potrazi za sobom, pronasao sam nesto mnogo lepse ...

dam elektrotehniku...
i nista vise dosta mi i to...ja se zadovoljim malim stvarima...![]()
........ Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime......
R.A
Ne znam ni sama...Nesto i ne razmisljam o tome i nemam nekih posebnih zelja..Neka mi je samo dete zivo i zdravo pre svega, a i svi meni dragi ljudi..
..da se "skrasim". I emotivno i poslovno. Skoro sam bio zaboravio kako to ume da bude lepo
.
Sivi laje...a karavani prolaze.
od 2010 ocekujem 2010 problematreba dosta toga poradit u novoj godini
![]()

Od svake godine ocekujem da bude bolja pa na kraju izadje 3x gora od predhodne, tako da je moj odgovor: nista. Pa da vidimo sta ce bit.![]()
Nije svako ko luta izgubljen..
E kazu da ne valja unapred nista govoriti,nesto u smislu,kao svaka nasa izgovorena rec je odapeta strela i nikad do nje....medjutim ajd na ovu temu ukljucit cu se ovako:
VOLEO BIH DA,hmmmm,ma koga je briga sta bih ja voleo,hahaha,al ajd,
voleo bih da zadrzim sve ono sto vec imam i
da ostvarim sve ono sto nemam......![]()
...Kad se penjes gore,obrati paznju kako se odnosis prema ljudima koji su ispod tebe,jer te iste ljude ponovo ces sresti kad budes padao dole.......

Lepo i pravac u srž. Neki ljudi ne znaju koliko vredi jedan osmeh, a vredi najviše...
Ma ja sam svašta nešto želela za 2009, nešto radilo, nešto nije, pa sada redukujem želje na to da hoću samo da nastavim da sanjam, dok me ima. Sve ostalo što se provuče između sna i sna, videćemo.
Od sveta i planete ne očekujem mnogo, davno sam prestala da očekujem da će naša planeta postati bolje mesto za život, ne zato što ne valja, već zato što je mi sistematski uništavamo.
Od sebe očekujem da spakujem svoje pinkle i odletim u jedan grad u kome je moja kumičica, da 2010 je godina kada hoću da vidim svoju kumičicu...
"...There is a crack in everything. That's how the light gets in..."
Od 2010 očekujem puno zdravlja, još jednu novo upisanu srednjoškolku, puno sreće, jednu stabilnu i iskrenu vezu, puno druženja, manje nerviranja, godinu bez rastanaka i potpuni oporavak od 2009.![]()
Preporuči temu