paaa, sve u svemu nije bilo loshe.. blizhi se kraj godine i nadam se samo da oko 27. nece biti magle.. sadjenje smrdljivih trava u septembru je i vishe no uspjeshno bilo.. godishnje okupljanje u Transilvaniji je proshlo bez vecih posljedica.. izbacili su na trzhishte novi model SpidiMetle.. i izuzev nekih tehnichkih problematika nije losha, ali o funkcionalnosti necemo ovdje.. Sjeverni Vjetar je bio i vishe no oshtar i donio mi pregrsht nekih mio-mirisa koje sam spremila u teglice za zimnicu.. zemlja je i dalje meka, shto ukazuje da ce zima biti i vishe no sumnjiva.. u junu smo odletili do Corave Zore i tamo je sve teklo ko po loju.. chika Pera Kinez mi je uvalio mnogo manje bespotrebnih stvari no proshlih sezona.. a ja njemu zauzvrat obavila neke poslove tamo na jugu.. Sova se gubila ove godine mnogo manje nego prethodnih.. a i mnogo manje cuga nego prije (pitam se shto je tome razlog).. nocni letovi su uglavnom zavrshavali uspjeshnim poletanjem, i nech manje uspjeshnim sletanjem.. zakachila sam stogodishnji plasht, koji mi sashio Ucha Charobnjak, i to pri sletanju kod Jezha Bez Bodlji (a tol'ko sam puta spomenula da sredi taj prilaz na krov).. nadam se da ce i sljedeca biti ovako bogata iskustvima!!!
ae![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

).. nocni letovi su uglavnom zavrshavali uspjeshnim poletanjem, i nech manje uspjeshnim sletanjem.. zakachila sam stogodishnji plasht, koji mi sashio Ucha Charobnjak, i to pri sletanju kod Jezha Bez Bodlji (a tol'ko sam puta spomenula da sredi taj prilaz na krov).. nadam se da ce i sljedeca biti ovako bogata iskustvima!!!

Preporuči temu