Kao što znamo na današnji dan 5.8.1995.g. pokrenuta je ustaška zločinačka vojna akcija Oluja kojoj je za cilj bio etničko čiščenje područja SAO Krajine od jugoslavena i srba. Kao što znamo za vrijeme ustaške zločinačke vojne akcije Oluja počinjeni su stravični zločini od strane ustaške vojske nad jugoslavenima i srbima ubijeno je preko 1000 jugoslavena i srba. Postavio sam u naslovu teme pitanje da li je 5.8.1995.g. Dan Pobjede ili Dan Poraza? Naravno da je za mene kao komunistu i jugoslavena prokleti 5.8.1995.g. Dan Poraza. Prokleti 5.8.1995.g. je za mene Dan Poraza zato jer je na taj prokleti dan poražena moja JNA,poraženo jugoslavensto,poražen komunizam i poražena svaka nada da će se ponovit sretna i blagoslovljena 1945.g. Zato ja kao komunist i jugoslaven mrzim ovaj proklet dan. Sretan sam što general Ante Gotovina kao najzaslužniji ustaški general za taj poraz moje JNA i jugoslavenstva trune iza haških rešetaka. To barem mala satisfakcija nama komunistima i jugoslavenima za taj proklet poraz 5.8.1995.g. Također sam sretan što kroz osudu ustaških generala Ante Gotovine i generala Mladena Markača osuđeni posthumno i ustaški poglavnik Franjo Tuđman i ministar obrane Gojko Šušak. Ne znam i ne razumijem zašto Srbija ne čini sve da se Hrvatskoj zabrani da slavi taj proklet dan,pogotovo sad kad su osuđeni generali Ante Gotovina i Mladen Markač. Nadam se i vjerujem da prokleta Hrvatska neče još dugo slavit taj dan,jer kad osude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču budu pravomočne drugostupanjskom odlukom,da će Srbija učinit sve da proklete ustaše ne mogu slavit ovaj proklet dan. Inače za mene je Dan Pobjede 29.11.1943.g. Dan Republike Jugoslavije. Eto sad komentirajte.