Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 24
    Domaći
    Pol
    Žensko
    Član od
    04.03.2010.
    Aktivnost
    10.05.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    64
    Blogovi
    3

Odgovor: Kako će izgledati Srbija posle vladavine Tomislava Nikolića

Citat Turkmenbashi kaže: Pogledaj poruku
    Zar može Bobi da se kandiduje i za treći uzastopni mandat? Neće biti neko drugi će morati u trku sa Nikolićem (moj tip je na Đilasa).
    Auuuuuuuuuuuuuu,sve lopov do lopova,a što mi sami nebi vladali šta će nama predsednik kada ništa od njega nemamao pa i ostala mu svita,sve moj do moga.Izvinte me što psujem

Uskoro ni o meni ni o tebi niko neće pričati niti znati,neki drugi ljudi živet će ovde...mi nećemo nikome nedostajati

Μορφεύς
    Pol
    Muško
    Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    21.03.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    31
    Blogovi
    26
    Slike
    1

Ja sam uglavnom koristio svoje pravo glasa do sada, jer sam mislio da na taj način mogu da utičem posredno na politička zbivanja u vezi sa državom i ispostavilo se da sam bio debelo u krivu.
    Ja sam otprilike na istoj poziciji, iako član DS-a. Ideologije su nestale, politički programi nemaju značaja, pobeđuje onaj ko ima najjaču zaleđinu. Možda je to na narednim izborima upravo SNS. Izborima u našoj zemlji upravljaju interesi, domaći i strani.

živo me zanima čime će mu minirati kampanju politički protivnici na sledećim izborima i na koji način će ga diskreditovati.
    Nisam siguran čak ni da će biti nekog naročito velikog miniranja. A ne bih smeo ni da se zakunem da je nemoguća koalicija SNS-DS, naročito nakon poslednjih izbora.

Ja pomalo gubim nadu. Izgleda da trenutna garnitura političara nije u stanju da ispliva iz g**ana u koja je uglavljena što svojom voljom, što mimo nje. Elem, posle Tome? Pera, Mika, Žika, koga je briga? Biće samo njegova kopija. Kao da se Obama razlikuje od Buša.

Starosedelac
    Pol
    Žensko
    Član od
    29.07.2008.
    Aktivnost
    04.05.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    33
    Blogovi
    14

Citat Morpheus kaže: Pogledaj poruku

Elem, posle Tome? Pera, Mika, Žika, koga je briga? Biće samo njegova kopija.
    Mene je briga.
    Dok god tako budemo mislili, tako ce nam se i desavati.
    Umrtvljeni, kao da nam je dosta svega, sto verovatno i jeste, oslanjamo se na to nije nas briga ko ce doci na vlast, ionako ne moze da nam bude bolje

Moze.
    Ne zaboravite da mi glasamo, a ako nemamo za koga da glasamo, ne bi trebalo pokloniti svoj glas bilo kome, tek tako da se izadje na izbore i ispuni svoja gradjanska duznost.
    Mi smo ih doveli.
    Jer smo glasali za njih, nadajuci se boljem.
    Nadam se da Nikolic nece odneti pobedu na izborima i da nece biti njegove vladavine.
    Jer mada sad lose zivimo, on ce nas zakucati jos pola veka unazad sa njegovom idealogijom.
    Dovoljno mi govore prepucavanja njega i Seselja nakon svega.
    Zar takav covek da nam bude predsednik.
    Neko ce reci od dva zla treba izabrati manje.

Mene je briga ko ce da bude taj Pera, Mika Ili Zika, ovaj put svoj glas necu olako dati.
    Mislim da je dosta njihovih bahanalija i da mi nismo ovce, koje ce oni smestiti u tor, kad im odgovara i kako im odgovara.
    Malo sam besna, nije za mene politika

Μορφεύς
    Pol
    Muško
    Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    21.03.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    31
    Blogovi
    26
    Slike
    1

Citat bellissima kaže: Pogledaj poruku
    Mene je briga.
    Briga je i mene, ali koliko god se trudim ne vidim alternativu na trenutnoj političkoj sceni. Svi su nečije sluge, ali bukvalno svi. Mi nemamo mogućnost izbora, a veliko je pitanje da li ćemo je uskoro i imati.

Nikolić? Samo je pitanje koji ga lobi gura i da li je dovoljno jak.

Lider tm Trkmenler
    Pol
    Muško
    Član od
    21.04.2009.
    Aktivnost
    26.07.2012
    Zemlja
    Turkmenistan
    Slike
    2134

Citat tetkaD kaže: Pogledaj poruku
    Auuuuuuuuuuuuuu,sve lopov do lopova,a što mi sami nebi vladali šta će nama predsednik kada ništa od njega nemamao pa i ostala mu svita,sve moj do moga.Izvinte me što psujem

Pa eto kandidujte se za predsednika, od mene sigurno imate glas ako to uradite

Citat Morpheus kaže: Pogledaj poruku
    Nisam siguran čak ni da će biti nekog naročito velikog miniranja. A ne bih smeo ni da se zakunem da je nemoguća koalicija SNS-DS, naročito nakon poslednjih izbora.
    Vidiš to dosta ljudi i naslućuje, vrlo moguća postizborna kombinatorika sve zavisi ko više pobere na izborima. Kada može DS-SPS, šta ko ima da se gadi SNS?! Biće sigurno prljave kampanje, videli smo kako to ide na lokalu. A za prošle izbore su narod plašili silama mraka, ratovima, sankcijama i ostalim što ''ide uz SRS i Nikolića''. E sad je Nikolić europejac

Kao da se Obama razlikuje od Buša.
    Razlikuje se ovaj prvi je crn i nije gloop kao ovaj drugi a politika ista pa ista, ko god figurira na mestu predsednika...

Početnik za navek
    Pol
    Muško
    Član od
    02.02.2007.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    70
    Slike
    2082

Sad čitam u Blicu:

Najavljeni protesti protiv vlasti, kako sada stvari stoje, neće biti i okupljanje opozicije. I sama najava mitinga otvorila je pitanje opstanka narodnjačke koalicije DSS-NS. DSS tvrdi da su za mitinge saznali iz medija, a njihov partner Velimir Ilić već zna da u proteste sa SNS ide...
    ... buldožerom?!

Suštinski je tragično (što se tiče glasača) što svi mogu sa svakim. To samo ilustruje da ih okuplja ista ideja - biti na vlasti. Ne postoji ni desno, ni levo, ni centar pa da se čovek kao glasač opredeljuje za neku ideologiju, viziju, politički pravac... Na nekoliko poslednjih izbora sam više glasao protiv nekoga nego za nekoga. U narednim izborima izgleda ću biti protiv svih jer nema nikoga protiv koga ne bih bio. Čini mi se da u takvoj situaciji Nikolić ima najveće šanse, čak da mu u prilog ide i što veća apstinencija glasača. A ako pobedi, izgleda da ćemo opet imati ''post petooktobarski period'' to jest, sve opet nanovo.

Domaći
    Pol
    Žensko
    Član od
    04.03.2010.
    Aktivnost
    10.05.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    64
    Blogovi
    3

Citat bellissima kaže: Pogledaj poruku
    Mene je briga.
    Dok god tako budemo mislili, tako ce nam se i desavati.
    Umrtvljeni, kao da nam je dosta svega, sto verovatno i jeste, oslanjamo se na to nije nas briga ko ce doci na vlast, ionako ne moze da nam bude bolje

Moze.
    Ne zaboravite da mi glasamo, a ako nemamo za koga da glasamo, ne bi trebalo pokloniti svoj glas bilo kome, tek tako da se izadje na izbore i ispuni svoja gradjanska duznost.
    Mi smo ih doveli.
    Jer smo glasali za njih, nadajuci se boljem.
    Nadam se da Nikolic nece odneti pobedu na izborima i da nece biti njegove vladavine.
    Jer mada sad lose zivimo, on ce nas zakucati jos pola veka unazad sa njegovom idealogijom.
    Dovoljno mi govore prepucavanja njega i Seselja nakon svega.
    Zar takav covek da nam bude predsednik.
    Neko ce reci od dva zla treba izabrati manje.

Mene je briga ko ce da bude taj Pera, Mika Ili Zika, ovaj put svoj glas necu olako dati.
    Mislim da je dosta njihovih bahanalija i da mi nismo ovce, koje ce oni smestiti u tor, kad im odgovara i kako im odgovara.
    Malo sam besna, nije za mene politika
    Tako smo mislili većina 2000g,nadali se silno ushićeni verovali ,ja moje roditelje(nisu među nama)ubeđivala jedva da ih ubedim da glasaju za bolje sutra,a oni meni :
    --koje bolje sutra sa ovakvim pa jel vidite ko je sve tu
    Ja ne da sam besna već neželim ni da ih vidim ni glasa da im čujem,i opet evo slušam jutros.Prvo ukinuli deo plata ljudima na Kosovu,pa se oni bunili,pa oni sada ponovo im vratili plate,a oni čini mi se bolje žive od nas,naravno ima izuzetaka koji neznaju da se laktaju,a moraće naučiti.
    I sada meni neko da kaže da će biti bolje,čisto sumnjam,Nemaju čvrstu reč kada nešto kažu to treba da sprovedu.Eh Toma pobeđuje 100%samo zato što još on nije vladao a toliko se jadničak bori,pa ajde da ga pustimo neka jednom bude i on na vlasti.
    Nikad se neznaAl se zasigurno zna da se svi naši političari i iz opozicije i oni na vlasti sa koalicijom tako lepo svakodnevno dogovaraju da mi kada bi čuli kojim slučajem prisluškivanjem njin razgovor ,,,,mislim da bi oma jurnuli bez jutarnje kafe na Skupštinu.

Uskoro ni o meni ni o tebi niko neće pričati niti znati,neki drugi ljudi živet će ovde...mi nećemo nikome nedostajati

Starosedelac
    Pol
    Žensko
    Član od
    29.07.2008.
    Aktivnost
    04.05.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    33
    Blogovi
    14

Citat tetkaD kaže: Pogledaj poruku
    Eh Toma pobeđuje 100%samo zato što još on nije vladao a toliko se jadničak bori,pa ajde da ga pustimo neka jednom bude i on na vlasti.
    Moje postovanje, ali o ovom sam pisala par postova unazad.
    Ovako razmislja vasa generacija.
    Nije vladao, hajde da mu damo sansu, mozda nam bude bolje.
    Neka i on malo oseti vlast, pa da vidimo sta ce biti.
    I moji roditelji to svakodnevno izgovaraju,ali zar ne mislite, ako nekom takvom poput Tome i malog Vucica, damo vlast u ruke, da nas mogu vratiti, jos koju godinu unazad svojom politikom, a mi zato nemamo vremena.
    Ja nemam vremena za gubljenje,vi ste proziveli bar nesto, u svoje vreme, imate cega da se secate, moja generacija nista lepo nema da upamti.
    I zato,izvinite, ali ne, ne delim vase misljenje da malo damo Tomi da vlada, jer se jadnicak tako bori za vlast.

A opet od aktuelnih politicara ne vidim nikog ko nam moze doneti boljitak.
    I ne verujem im, vise ni slovce, svako se bori za svoj dzep,pa pogledajte sta se jednoj Evi Ras desilo, zena na koncu zivota, umire od raka, ukinuli joj porodicnu penziju, nisu je priznali kao umetnika, obratila se predsedniku, kao poslednjoj slamci i sta se desava?
    Predsednik cuti.
    Jeste, nije njegovo da se osvrce i oglusava na svaki vapaj naroda ili pojedinca, ali on je tu zbog nas, ne mi zbog njega.

I zato ne mislim da ce Toma biti bolji od prethodnika, moze nam samo biti gore.
    Znate li koliko sam poziva dobila od njegove stranke?
    Sijaset.
    Obecavaju brda i doline, kampanja je lagano pocela i neka nam je onaj gore u pomoci.
    Ili neka nam posalje novog cara Dusana, jer nama spasa olako nema.

Beli Bora Perjar
    Pol
    Muško
    Član od
    20.08.2007.
    Aktivnost
    16.05.2013
    Zemlja
    Tonga
    Blogovi
    2

Možda i ovako:

Posle trijumfa Nikolića Tome
    Na Surčinu tražiće se karta
    biće frke, nesvesti i kome
    sve u strahu od Tominog starta

Lepog Bokija i Premudrog Palmu
    Kintić Mlađu, Ivicu Žandara
    Krkić Babu i ostalu bandu
    Stiće kletva Tomice Grobara.
    Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
    Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
    Hej kafano, moja rano...
    Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
    Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

ааааааааааргхххххххх
    Pol
    Muško
    Član od
    27.10.2006.
    Aktivnost
    17.01.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    32

Citat memento kaže: Pogledaj poruku
    možda i ovako:

Posle trijumfa nikolića tome
    na surčinu tražiće se karta
    biće frke, nesvesti i kome
    sve u strahu od tominog starta

lepog bokija i premudrog palmu
    kintić mlađu, ivicu Žandara
    krkić babu i ostalu bandu
    stiće kletva tomice grobara.
    Ово је вероватно тачно, али опет мислим да то нас (народ) неће много да дотиче. Уствари много ће нас се "дотицати" путем медија и причама како су открили неправилности "ове", неправилности "оне", пљачку "ову", аферу "ону" и тако годину две, док једна екипа не замени другу и настави да ради исто што и предходна само за "свој рачун".

Суштински, ништа ново. И да, нико неће у затвор (осим можда пар маргиналних директорчића), "велики" ће да "одлете", и тако све у круг.... Историја се понавља, средњи век само што нам није....

Народ ће да "пасе" приче и да се нада, нада, нада...
    Боље је наставити да пијеш, него престати кад не треба.

Slične teme

1. Vitomir Vito Nikolić
    Autor Grunt u forumu Jugoslovenska poezija
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 12.11.2010, 18:21
  2. Ukradeno 25 radova Tomislava Suheckog
    Autor Turkmenbashi u forumu Spomenar
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 11.05.2010, 19:23
  3. Kako će izgledati telefoni budućnosti
    Autor makilli u forumu Mobilna telefonija
    Odgovora: 2