Prikaz rezultata 1 do 6 od ukupno 6
    Bećar
    Pol
    Muško
    Član od
    30.05.2010.
    Aktivnost
    15.04.2013
    Zemlja
    Cuba

Mobing aktuelne političke vlasti

Pančevačke vlasti vrše nevđen pritsak na javna predzeća kako bi zaposlene naterali da uzmu
    mesečne karte i tako navodno spasu ATP od propadanja.Ovaj klasičan primer mobinga izudele vlasti mogu samo da smisle poremećeni umovi.To su one demokrate snage aktuelne vlasti koje su bile naj glasnije u proklamovanju demokratskog odlučivanja,slobodi izbora,toleranciji,nenasilnoj komunikaciji i ko zna čega još .A sami su sebe pogazili,gori su od bilo koje vlasti do sada.

Lider tm Trkmenler
    Pol
    Muško
    Član od
    21.04.2009.
    Aktivnost
    26.07.2012
    Zemlja
    Turkmenistan
    Slike
    2134

Odgovor: Pančevo

Citat attaker kaže: Pogledaj poruku
    Pančevačke vlasti vrše nevđen pritsak na javna predzeća kako bi zaposlene naterali da uzmu
    mesečne karte i tako navodno spasu ATP od propadanja.Ovaj klasičan primer mobinga izudele vlasti mogu samo da smisle poremećeni umovi.To su one demokrate snage aktuelne vlasti koje su bile naj glasnije u proklamovanju demokratskog odlučivanja,slobodi izbora,toleranciji,nenasilnoj komunikaciji i ko zna čega još .A sami su sebe pogazili,gori su od bilo koje vlasti do sada.
    Donekle sam upućen u priču sa ATP-om, ATP sigurno neće da propadne iako je mnogo toga urađeno na štetu samoga ATP-a pa i samog prevoza putnika u Pančevu, na kraju i na štetu samih građana. Njima sleduje kompletna rekonstrukcija kada bude urađena saobraćajna studija za grad, kako sam ja čuo najverovatnije od 2011. godine. Ovo prvi put čujem da javna preduzeća teraju radnike da kupuju mesečne karte u ATP-u da li oni imaju neki ugovor sa ATP ili je nešto drugo u pitanju to već nisam upoznat, a za stavljanje ATP-a na noge mora da se odreši kesa. Bez dobrog ulaganja i novih vozila nema ništa.

Bećar
    Pol
    Muško
    Član od
    30.05.2010.
    Aktivnost
    15.04.2013
    Zemlja
    Cuba

Nema nikakvih ugovora,znase kako to ide pritisak izvršne vlasti na upravne odbore (nismo deca).Pa i ove svakodnevne hajke na privatne prevoznike,sve je to spremljeno u istoj kuhinji.Dali su privatni prevoznici u pravu ili ne to je posebna priča.Ali sve ide u tom pravcu da se putnici primoraju na ATP,gušenje priv.prevoza samo pomaže ovu suludu ideju.

Lider tm Trkmenler
    Pol
    Muško
    Član od
    21.04.2009.
    Aktivnost
    26.07.2012
    Zemlja
    Turkmenistan
    Slike
    2134

Privatni prevoznici u 90% slučajeva krše zakon, tako da tu ''hajku'' u potpunosti opravdavam. Trebali su mnogo ranije da se pozabave divljim prevozom. Privatnici će moći da obavljaju prevoz kao i ATP samo što će morati da poštuju zakon, a ne da se registruju za ugovoreni prevoz pa obavljaju linijski kako većina sada radi.

Ovo za primoravanje putnika sam sada prvi put čuo, ali ako gradske vlasti ulože u ATP i stave ga na noge logično da će i većina putnika koristiti njihove usluge. Trenutno stanje u tom JKP je blago rečeno katastrofalno.

Bećar
    Pol
    Muško
    Član od
    30.05.2010.
    Aktivnost
    15.04.2013
    Zemlja
    Cuba

Odgovor: Mobing aktuelne političke vlasti

OK hajde da privatnike za trenutak ostavimo sa strane,zašto bi ja morao kao neko ko ima slobodu izbora morao da uzdižem lopovsku firmu.Za tako dobro informisanog građanina šteta što Vam je promakla ovakva informacija.Sada bar imate trag pa očekujem bar jedan tekst o ovom kršenju ljudskih prava,kolektivnih ugovora,slobodi izbora.I bezobzirnosti vodećih ljudi gradske vlasti.Dali se i oni voze autobusima

Lider tm Trkmenler
    Pol
    Muško
    Član od
    21.04.2009.
    Aktivnost
    26.07.2012
    Zemlja
    Turkmenistan
    Slike
    2134

Odgovor: Mobing aktuelne političke vlasti

Citat attaker kaže: Pogledaj poruku
    OK hajde da privatnike za trenutak ostavimo sa strane,zašto bi ja morao kao neko ko ima slobodu izbora morao da uzdižem lopovsku firmu.Za tako dobro informisanog građanina šteta što Vam je promakla ovakva informacija.Sada bar imate trag pa očekujem bar jedan tekst o ovom kršenju ljudskih prava,kolektivnih ugovora,slobodi izbora.I bezobzirnosti vodećih ljudi gradske vlasti.Dali se i oni voze autobusima
    Vi treba da se obratite nadležnim institucijama ako se smatrate ugroženim i ako Vam se krše Vaša prava. Ko se čime vozi me apsolutno ne zanima, što se moje informisanosti tiče, znam ono što je gdin Šakić pričao za RTV Pančevo. ATP će biti rekonsturisan u skladu sa novom saobraćajnom politikom koju će grad da usvoji najverovatnije u toku sledeće godine. Vi novac već dajete za ATP, zapravo daju gradske vlasti ali to je u stvari to, u ATP od ukupnih prihoda 50% je od subvencija koje daje grad. Kolika je to cifra sada već nisam siguran ali procenat od 50% je ogorman za subvencije. Sa druge strane grad mora da subvencioniše JKP čiji je osnivač (to rade svi gradovi bez izuzetka), a to da primoravanjem radnika hoće da povećaju broj kupljenih mesečnih karata, sami ste pokrenuli temu, znate očigledno ono što ja ne znam pa izvolite sami i napisati tekst o tome

Slične teme

1. Odgovora: 82
    Poslednja poruka: 10.05.2013, 01:42
  2. Saša Milivojev: POLITIČKI ŠTRAJK ŽEĐU
    Autor sasamilivojev u forumu Politika
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 12.09.2011, 18:10
  3. Ukrupnjavanje političke scene
    Autor Morpheus u forumu Politika
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 10.07.2010, 13:34
  4. Političke parole i slogani