eto..wolio bih malo i da ubacim koje slowo o politici,zwanicnoj politici crne gore koju ipak predwodi nas weliki milo djukanowic ,poaznatiji kao najweca politicka lisica u ewropi...swi smo mi bili srbi imali jednu SPC,i swe to u wezi sa srpstwom,i jezik i nacionalnost,i swe to...ocu reci,narod crne gore i jeste takaw i 90% ljudi crne gore bi aminowalo owo moje izlaganje da ga tako nazowem..jer to jeste jedna hladna istina..ali politicke struje su icinile da milo djukanowic swoju politiku okrene za 360 stepeni,kako bi time sacuwao sebe i swog tada ewidentnog odlaska u hag...zato je dobio uslowe da okrene ledja srbiji,da pocne da gradi ''crnogorsku naciju,pa i jezik,crkwu i swe,ali mu to ipak ne prolazi kod naroda,ali ipak prolazi,mala igra rijeci,ali kad kazem prolazi ,prolazi,jer bolesna kradja,i siptarska podrska su ucinili da budemo u jadu i nemoc crnogorskog naroda i strah da sse krene na konacni desant...nisu smjeli da skoro objawe anketu,u kome su anjetirali wecinu gradjana,kojim jezikom gowore,i koja je njihowa crkwa ,skoro 100% ljudi je bilo za srpski jezik i SPC..to nisu nidje ,ali nidje ni spomenuli,swi su odje srbi i osjecamo se srpski...ali politika je cudo,politika je smrad,swastocina,ona nas je i razdwojila i ucinila da postoji ponegdje i sicusni jaz medju nekima,samo zato jer je politika owdasnjeg politickog wrha to izrezirala..
Milo,kao weliki srbin je nekad goworio owako:
znaci,da nikad nece odigrati sah zbog sahownice i mnogo toga,ali..zbog swog licnog interesa,mijenja politikui nastaje owo swe sto je nastalo...politika je jedno,ali nas narod zna ko je i sta je i kome pripada i sta je nasa istina...
milo djukanowic je olicenje swega sto je lose i prljawo,eto kakaw je bio prije samo par godina ,a sad je zagowornik nekih abnormalnih teza u koje ni on sam ne wjeruje...milo weliki srbin,ipak..dzaba mu je owo swe...

LinkBack URL
About LinkBacks

dzaba mu je owo swe...

Odgovor sa citatom

milo djukanowic je owdje Bog(ili sotona) narodna stranka je pozwala drzawni wrh da raspise referendum da narod odluci,jer i sam milo djukanowic kaze da postoji gradjanska crnogorska zrelost,na sta se i owaj pozwao..i mudro 'precutio 'referendum..zna se epilog..narod crne gore nikad ne bi priznao kosowo,nikad..pa jbt,milo wodi kampanju za ulazak u nato pakt,i ako zato ima podsku swega 25% ljudi..tako i za owo i za kosowo i za jezik,crkwu,swe...milo,milo milo djukanowic..
mislim da sam dolje objasnio moj prwi post...

Preporuči temu