Kao što znamo danas je ubijen napoznatiji i natraženiji bjegunac današnjice Osama Bin Laden. Osama Bin Laden je ubijen danas u Pakistanu za vrijeme američkog napada. Osama Bin Laden je bio vođa močne terorističke organizacije Alqaida. Što mislite da li će smrču njihovog vođe Osame Bin Ladena biti uskoro uništena močna teroristička organizacija Alqaida ili će se Alqaida ubrzo oporavit i osvetit Americi za ubojstvo Osame Bin Ladena? Meni lično Osama Bin Laden nije među najdražim arapskim čelnicima poput pukovnika Moamera Gadafija i Sadama Huseina,Nasrija... ali volio sam njihovu borbu protiv Amerike,jer Amerika je neprijatelj komunizma i svih komunističkih zemalja uključujuč Jugoslaviju. Naravno nisam odobravao napade Alqaide na civilno stanovništo,jer oni nisu krivi za agresorsku politiku Georga Busha i drugih američkih političara. Mislim da će sad Al Zavahiri postat vođa Alqaide,jer on je bio desna ruka Osame Bin Ladena. Zaključak je da je Alqaida ubojstvom njihove vođe Osame Bin Ladena pretrpila težak udarac,koji još nije uništio močnu terorističku organizaciju Alqaida,ali i da je to težak udarac Alqaidi.

LinkBack URL
About LinkBacks

Citat