izmedju ostalog "jogurt revolucija" `88.god, ustav `74.god ?
![]()
Vojvodina republika
Autonomija iz 1974
Sadašnja autonomija
Treba je ukinuti
Nešto drugo
153lajkova

izmedju ostalog "jogurt revolucija" `88.god, ustav `74.god ?
![]()
Ovaj post je uradjen sa 100% recikliranim pikselima.

Стандард грађана Србије треба да порасте.
Није проблем што је стандард Војвођана недовољно већи од стандарда осталих грађана Србије, већ што сви лоше живимо.
Није се Немачка поделила да би боље живела, напротив, ујединила се ма колико их то коштало!
Тако да су ове приче голо њесра.
А кад покажем да није у питању 7%, онда иде прича "и 10% је мало"... да је 55%, појединцима би било мало. Хрватска пропаганда.
Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио
U pravu je Vojvodina2, dobro su ovo smislili. Razlicit sastav vlada u Vojvodini i na nivou republike ce biti odlican razlog nas odcepe. Samo gledajte, fino smisljeno.

jedan vise vojvodjanin prema zadnjem popisu...aaa radimo na tome da bude i jos jedna mala vojvodjanka, ili vojvodjanin, ili oboje...ja ne marim![]()
Ovaj post je uradjen sa 100% recikliranim pikselima.

Kakvu bre vojvođansku naciju?
Kakve su to nebuloze?
kog su porekla ti Vojvođani? Ugro-slovensko-romansko-finskog?
Kada se Rumun, Mađar, Rusin, Slovak, itd izjasne da su vojvođanske nacionalnosti, onda ću povreovati da postoji ta nacija, ali dok se tako izjašnjavaju Srbi, koji nemaju blage veze sa životom, onda je to čisto pomodarstvoi neviđena glupost, jednaka stvaranju crnogorske nacije i prepravljanje istorije zarad ..... u stvari i nema logike i nema razloga, mora da je tim ljudima jako dosadno.
Najgora je uš što iz opanka iziđe.

Mislim da ce posle svega biti isti scenario kao sa Crnom Gorom.
Mi isto nismo priznavali Crnogorsku naciju,i kada god mi nesto ne damo to ode obavezno.
Nema covece,karta sveta se uvek i uvek ce se menjati i to je od kada je sveta.
Moze za 10 godina da Vojvodina bude republika,moze za 50 da Vojvodina bude rasturena na 3 republike.Moze Srbija za 100 godina da bude sve do Francuske,a moze da se svede na Sumadiju.
Znaci politika i vreme kroji granice i to je tako.Hteli mi to ili ne.

Iznenadio sam se da se namnožilo scenarista na forumu.
Ipak najveće iznenađenje mi je to što je i Bećar, odjednom, autoritet, Vanga, Kleopatra...šta li..pa nas udostojava svojim seansama.
Po meni...baš je i dobro da postoji vlada koja će raditi svoj posao a ne trpeti ucene zarad šatro podrške u Pokrajini.
A moglo bi se i pokrenuti pitanje Bodruma pa da gospodin Pajtić /u narodu čuven kao PAJKIĆ/ se upozna sa konsekvencama lažiranja glasanja u Skupštini. Misssim..obećao davno neki predsednik a carska se ne poriče
.
Sivi laje...a karavani prolaze.

Malo mi je deguta.tno da se Doktor Pajtic se poredi sa takvim moralnim i intelektualnim gromadama a kao sto su Tomica ( Kenedi ) i
Ivica (Cherchil) , Karic and Krkobabic , Palma . Velja a bogami i Mrka ...itd.
Kulturan covek i ima tu naobrazbu ali ne slusa Mocarta , i nije takav graditelj i domacin i niie fakultet zavrsio za par dana
i ne nosi koferce ........itd.....
Vlada u Srbiji se formirala dok u Vojvodini jos uvek nije.
Bez obzira ko ce je napraviti sigurno ce saradnja ove dve vlade biti na opstu dobrobit naroda i ice u pravcu
daljeg jacanja stabilnosti i jedinstva zemlje.
Dobro , jeste da jedna vise naginje ka Rusiji a druga ka Evropi
ali to su zanemarljive razlike.
Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !