Vojvodina republika
Autonomija iz 1974
Sadašnja autonomija
Treba je ukinuti
Nešto drugo
153lajkova

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....
Zabranjen spot LSV | Autonomija
[
Konvencija: Nakon izbora promocija ideje federalizacije Srbije | AutonomijaLiga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) je u saopštenju ukazala da zaprepašćena odlukom Republičke radiodifuzne agencije (RRA) da joj je sporan sadržaj izbornog spota LSV u kojem se govori o štetnoj privatizaciji NIS-a.
“Na žalost, pokazuje se da u Srbiji i dalje postoje zabranjene teme, te da je dozvoljeno i bolje obmanjivati građane lažnim obećanjima, ali se ni u kom slučaju ne sme se ukazati na štetu nanetu Vojvodini”, saopštio je Biro za informisanje LSV.
„Konačno se čuo glas Vojvodine, koji se više ne može ignorisati”
Dakle uskoro Vojvodina republikaSazivači Četvrte vojvođanske konvencije saopštili su danas da će nakon izbora u Srbiji „energično početi” sa širokom promocijom ideje federalizacije Srbije.
Đorđe Subotić i Živan Berisavljević su u saopštenju za javnost najavili da će nakon izbora započeti i stvaranje „ustavotvornog pokreta” u Vojvodini i Srbiji.
happy-people.jpeg
Cigsmoker__Shiny_Happy_People_by_cigsmoker.jpg
Poruku je izmenio vojvodina2, 18.04.2012 u 20:58
Ovakva će te teško zavoleti,teško ćeš joj se svideti i teško će ti to ona priznati.I kad prizna, opet će ti teško ljubav pokloniti.Ali kad te zavoli,neće te ovakva nikad ni prevariti ni izneveriti.
Ova drzava sa BG kao administrativnim centrom,je kao reketasi:
Izmisli da si kao Srbin ugrozen, a onda ti pruza "zastitu" (drzavljanstvo i vojnu obavezu) a zauzvrat ti uzme sve pare i slobodu, i pretvori te u zombija koji ne zivi svoj zivot vec zivot nekih virtualnih pevaljki,politicara,sportista,likova iz filma...
Ako ti kazes da nisi ugrozen,onda ti dodju polupaju malo (izazovu incident,sukob,mrznju, ubistva,..)
Ovoj drzavi je nazalost u interesu da se mrze sto vise razlicitih ljudi u Vojvodini jer samo tako mogu da vladaju.
ZATO VOJVODJANI NE NASEDAJTE NA PROVOKACIJE koje nam saraju po zidovima,to j epokusaj stvaranja incidenata sa ciljem konacnog etnickog uniformisanja Vojvodine i proterivanja "nepodobnih".
dalje me muci pitanje: Ako je vecina za otcepljenje zasto na izborima ne pobedi ta opcija? Zasto se tako dobro kotira Napredna? Da li Beogradjani prijavljuju boraviste u tamo pa glasaju da bi rasprcali koncepciju?
Ovakva će te teško zavoleti,teško ćeš joj se svideti i teško će ti to ona priznati.I kad prizna, opet će ti teško ljubav pokloniti.Ali kad te zavoli,neće te ovakva nikad ni prevariti ni izneveriti.

........samo treba da se 'olade glave sa jedne strane a sa druge da se ukaze malo vise respekta tzv pokrajini . obe varijante u obostranom interesu.
pa da .
no , no my dear ,you are not special ,not beautiful , or unique .
you are the same decaying organic matter as everything else ... like ... like garden shed for instance
ma lako je meni,moja glava nije usijana uopste,nego se zajebavam
nemam ni kucu ni imanje u Vojvodini da bi me bilo briga hoce li se otcepiti...i toliko retko sam tamo da mi granica ne bi predstavljala nikakav problem...ali, zanimljive su mi ove price.......kad dodje ubaceni pa pocne da huska forum...a Vojvodjani ga lade....
![]()
Сад си нам потврдио наше сумње да нити си грађанин Војводине, нити си држављанин Републике Србије, јер да јеси, знао би да је обавезно служење војног рока на територији целе Републике Србије укинуто 01.01.2011. године! Зато прекини да нас трујеш овде својим антисрпским и фашистичким ставовима... Брини о твојој матичној држави која год да је ...
Да, инцидент у Темерину су јел ... изазвлаи Срби? Зато Срби, јел иду по Мађарској са фашистичким организацијама и заговарају васпостављање "Велике Србије", као што то раде 64 жупаније?Ako ti kazes da nisi ugrozen,onda ti dodju polupaju malo (izazovu incident,sukob,mrznju, ubistva,..)
Па је зато у Војводини у службеној употреби 6 језика, па је зато Војводина једино место у Европи где свака заједница може своје село да назове својим именом, које у потпуности одудара од службеног назива? Па је зато у Војводини ћирилица скоро изумрла? Па је зато један Мађар био највећи херој одбране Србије од НАТО агресора и окупатора (Золтан Дани)?ciljem konacnog etnickog uniformisanja Vojvodine i proterivanja "nepodobnih"
Кад би знао само колико си проваљен ...![]()