Ni u skorijoj, a ni u daljoj. Naknadna promena nadimaka može dovesti jedino do zbunjivanja članova.
Prilikom registracije imate neograničeno vreme da smislite odgovarajući nadimak, tako da apsolutno nema potrebe za naknadnom promenom istog.
Ni u skorijoj, a ni u daljoj. Naknadna promena nadimaka može dovesti jedino do zbunjivanja članova.
Prilikom registracije imate neograničeno vreme da smislite odgovarajući nadimak, tako da apsolutno nema potrebe za naknadnom promenom istog.

a kako mijenjam zastavicu?![]()
smesi se... sutra ce biti gore

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
ovako.....
ja nikad ne znam koliko sam reputacija dala......
i stalno me to buni.......
gde mogu to da vidim?
Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Nisi jedina
Nigde nećeš videtiosim ako se u korisničkom profilu ne ubaci i panel sa dodeljenim reputacijama, kao što postoji i sa dobijenim.
Nemoj da se brineš, kada daš pet reputacija u vremenskom periodu kraćem od 24h nakon toga ti jednostavno neće dozvoljavati da daješ reputacije, dok ne prodju tih 24 sata.

Nema ni Arhive datih reputacija.![]()
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui.

Da li moze neko da mi kaze kako da ubacim dobijene reputacije u post?
Htela bih da se zahvalim na kvadraticima ali ne znam kako to da uradim,a videla sam da to rade clanovi? Prekopiraju!
Unapred zahvalna!
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put pređe sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha".

Sonja, koliko sam uputjen u rad foruma, neophodno je samo selektovati zheljeni text reputacije, kao i u Wordu, i uraditi copy (Ctrl+C), i kasnije u poruku, ubaciti, odn. paste (Ctr+V)...
valjda sam napisao da se razume... U pitanju je obichan copy/paste postupak...
Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...
Jo5 imam problem...
...a o tome se vec verovatno pricalo ali i ja da primetim...
Dodjem na staru temu od desetina stranica i ne znam da li sam vec pisao nesto tamo... A ne bi voleo da se ponavljam...
Pa ima li nacina da se prilikom citanja neke teme vidim linkove mojih komentara na datu temu?
(negde na vrhu ili dnu stranice?....pls!)
![]()
Preporuči temu