?? ??????
?? ?????! ne vredi, neznam kako moze, pokussavam ali ne ide

Prvo, nick ti je vrh!![]()
Drugo, na cirilicu prebacujes tamo u donjem desnom delu ekrana (na taskbaru, malo levo od mesta na kojem ti stoji vreme)... kliknes na to, prebacis na cirilicu i pises
Ево, видиш да све шљака![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
e nek si ti njemu rekla..hhhehe....Meggy kaže:
![]()
samo mi izbacuje znake pitanja kada prebacim na cirilicu. ??? ???? ????? ?????????

Onda je nesto do tvog kompa, jer forum podrzava cirilicu.
Gather ye rosebuds while ye may...
Nesto cudno se desava sa sajtom.
Kazu ljudi sa SBB kablovske da ne mogu da upadnu na sajt, redirektuje ih na http://zaphod.ehost-box3.com/suspended.page/
Ljudi sa ADSL-a mogu sve normalno da rade, i da ostavljaju postove.
A ja mogu da upadnem na sajt i gledam a ne mogu da ostavim nijedan post posto me u tom momentu redirektuje na taj zaphod.
by Goldie
Poruku je izmenio game_enginer, 03.08.2006 u 03:00

I meni se desava taj problem ali necete verovati sa modemom![]()
![]()
sa ADSL nemam nikakav problem , sve radi savrseno.....
Possibility of dream come true makes life worth living.....

Situacija je sledeća: u toku jučerašnjeg dana ponovo je obavljeno neko kopiranje sajta na novi server i definitivno i konačno obrisan sajt sa starog servera. Da sajt nije obrisan sa starog servera, goldie i ostali koji koriste SBB i slične operatere (primera radi znam za Meggy, Vladu, Gogo-a i još neke ljude koji ne mogu da uđu na sajt) nalazili bi se na starom sajtu i pisali u staroj bazi. Obzirom da je sajt obrisan sa starog mesta, sada ima novu IP adresu. Vaš provajder još uvek nije skontao tu promenu i baca vas svaki put na staru adresu, gde lepo piše da je page suspended. Kada vaš provajder osveži svoju vezu sa svetom, vas će baciti na novu adresu i imaćete pristup sajtu.
Nadam se da sam sve objasnila ispravno i razumljivo.
Takođe se nadam da će nas SBB i ostali operateri što pre skontati.
Takodje sve ok kod mene, na ADSLu sam![]()
Preporuči temu