Tu smo da pomognemo.
Pozdrav i za tebe, želimo ti prijatan boravak.![]()
Tu smo da pomognemo.
Pozdrav i za tebe, želimo ti prijatan boravak.![]()
dal postoi program da sa kompa zoves fiksni ili mob za foto montazu i kako da promenim juser name i pasword![]()
Zašto u Operi ne mogu da vidim trač partiju, dok u IE mogu. U Operi nema ništa samo piše učitavanje... (i znači učita ga nikad) . Odgovore tipa ne znam kod mene se vidi i sl. ne prihvatam.
Sredio sam silly me![]()
Poruku je izmenio BaneK, 02.02.2007 u 21:39
Zašto nemam pristup download sekciji?

Hvala

Dve pojave me često zbunjuju:
Prvo- Uredno se prijavim preko ulazne stranice na sajtu i to bude prihvaćeno uz ono čuveno: dobrodošli, poslednji put ste nas posetili ...., odem na neku temu, ukucam odgovor, ili komentar, onda mi ponovo traži prijavljivanje, kada se drugi put prijavim poruka ode.
i Drugo- Kada hoću da dodam reputaciju nekom članu ne dozvoljva mi, sa obrazloženjem da moram i drugim članovima da dodam reputaciju ili slično, šta je to?
Prva pojava - 99,9% koristite Operu. Ako sam u pravu - pomoći nema. Jedina sugestija je da pre svake akcija koja zahteva slanje (slanje odgovora, slanje poruka) osvežite stranicu. Ako nisam u pravu, obrišite kukije i probajte ponovo. Do sada korisnici Internet Explodera i Firefoxa nisu imali slične probleme.
Druga pojava - mere predostrožnosti, kako ne bi došlo do zloupotrebe reputacije. Bilo je slučajeva da članovi registruju duple naloge i koriste ih kako bi delili negativnu reputaciju. Jednostavno - ograničenja moraju postojati. Činjenica je da zbog toga deo članova "ispašta", ali tako je kako je. Da biste ponovo dali reputaciju istom članu, neophodno je da istu date i drugim članovima. Konkretno - da biste nekome ponovo dali reputaciju, od vas je mora dobiti 10 različitih članova.
Preporuči temu