Ono čekanje,i novi prozor me je zbunjivalo. Hvala što ste obrisali,baš me je bilo sramota.
Sutra pokušavam ponovo.![]()
Ono čekanje,i novi prozor me je zbunjivalo. Hvala što ste obrisali,baš me je bilo sramota.
Sutra pokušavam ponovo.![]()
Pravih se reči uvek...kasno setim...
Na temi o pretilnosti (dečijoj) sam davno uz post ostavila link na kome roditelji mogu da pročitaju kako da reaguju kada imaju taj problem. U međuvremenu je postao neaktivan ili kako se već kaže, uglavnom ne funkcioniše.
Našla sam isti sadržaj na drugoj adresi, kliknula na onu kockicu kojom vas obaveštavamo kada ima problema u vezi rada foruma i ostavila adresu na kojoj je i ništa, nije osvežen.
U čemu je problem?
DrinChe, ne znam u čemu je problem sa prijavom.
Zamolila bih te da mi na PP dostaviš link, biće izmenjeno.
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Ja sam vec pominjala da imam prolema sa kompom na poslu, dali nam neko s....iz donacija, svaki cas se nesto kvari, poslednje je bilo da je crko' monitor.
Sad, ono sto hocu da napisem, upozorenja mi se javljaju kad se ovde ulogujem. Majstori se vec jeze na mene, ja jedina od mojih koleginica svrljam po netu.
Zato i dolazim malo manje, sorry.
Kod kuce nemam vremena, a na poslu ga ukradem, posebno ovako rano, jer dolazim dosta ranije, radno vreme mi pocinje u pola devet.

Kod mene je sve ok, nema nikakvog upozorenja![]()
ja pisem poruke a u profilu mi se zapise svaka deseta![]()
Preporuči temu