Nisam bas sigurna dali ovo pitanje pripada ovde ali nisam nasla drugo mesto pa oprostite ako je pogresno
Radi se o davanju reputacije potpis ne ide automatski kada se daje reputacija
puno clanova o tome ne zna
nisam ni ja znala samo sam slala reputaciju a nisam potpisivala dok nisam ja pocela da dobijam ne potpisane pa sam shvatila da potpis ne ide automatski i na reputacije.
Mislim da je bitno obavestini na neki nacin sve clanove o tome da moramo sami potpisati inace onaj ko dobije ne zna ko mu je poslao.
Hvala za razumevanje
...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati....
Ne, to pitanje ne pripada ovde. Postoji Uputstvo gde je detaljno objašnjeno korišćenje foruma, kao i opcije koje forum pruža.
Između ostalog, postoji i deo posvećen reputaciji. Klikni ovde
Ne bi bilo loše da pre nego što postavite pitanje, proverite da li je o tome već bilo reči i da koristite češće Uputstvo.
moze pitanje????
ja zelim kad otvorim temu da na pocetku vidim prvu poslatu poruku, a na poslednjoj strani poslednju poruku. meni je sada sve to obrnuto, i vrlo se tesko snalazim. ima li pomoci?![]()

jel meni opet dioptrija otisla kvragu il nemamo vise onu finu alatkicu "Oznaci forume kao procitane"![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
опет проблеми са опером и форумом, буквално сваку страницу морам освежити да бих видео нове постове, што ми се не дешава ни на једном другом форуму, а форумџија сам искусни.
само немојте одговорити да је то тако и да не може другачије, јер ако тако одговорите све ми је јасно.
Preporuči temu