Poruku je izmenio makilli, 18.06.2007 u 22:42 Razlog: VB kodovi...
...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati....

.....pravim zensku decu...provereno 100%...ochekujem ponude...
...btw...nije valjda neko pomislio...da cu da otkrijem tajnu uspeha?![]()
...hell ain't a bad place to be......

Provereno:
U doba ovulacije snošaj obaviti da žena leži na desnom boku, posle snošaja treba da leži još pola sata tako!
" A lepo sam ti rekla Radovane nemoj otpozadi biće žensko"
In vinas veritas

To vam je prosto kao prepoznavanje polova ribica u akvarijumu.
Kada u akvarijum ubacite mrvice hrane,dobro pratite ribice.
Ako je riba pojeo mrvicu onda je musko,a ako je pojela onda je zensko.
Tako vam je i sa pravljenjem dece!Ma lako je to samo treba dobro gledati
ps;ja imam i musko i zensko dete pa sam dorastao ovoj temi![]()
TO SAM JA !!!!

Samo dobri jebbbbb prave žensku decu![]()
- narodna fora.
Ja bejah mlad i neupućen te napravih prvo sina,
posle tog puta, pošto sam znači stekao neko seksualno iskustvo, sa lakoćom napravih devojčicu ...
ali kao što to često u životu biva, vremenom sam sve pozaboravljao pa sam posle duže pauze ponovo napravio sina, potom sam se potrudio da zapamtim i upamtiopa opet napravih devojčicu ...
S' obzirom da je od tada prošlo šest godina rekao bih da mi je sledeće sin ako
se uopšte više budem bavio tom rabotom ...
Malo sam se šalio ali broj komada i polni redosled je tačan.![]()
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jedan ginekolog je doslovno rekao da pol deteta zavisi od muskarca,tacnije:"Sta je posejao to ce i da dobije
"

Pored slucajnosti da se nasledi X ili Y od oceva,trebalo bi da je u nekoj meri tacno i ono s ishranom, ma da ne u svim slucajevima. Mislim da se hranom kod zena postize odredjena pH unutar...., a to posle dovodi do devojcice ili decaka.![]()
................... http://s3.bitefight.rs/user/bite/90221

Ne bih sada o haploidnom broju hromozoma u polnim celijama i dogadjaju kada se dvadeset treci hromozom stopi sa odgovarajucim parom (hromozomom) prilikom oplodnje i u interakciji gena obe polne celiji dogodi se to odredjivanje pola (poliranje, sto bi rekao jedan moj prijatelj) zacetog deteta, vec o nekim narodnim obicajima i izrekama...
Cuo sam da navodno samo svaleri i dobri hebaci prave zensku decu. Dalmatinci bi rekli - Nije lako napravit u buzi buzu!
Zatim, u tim smislu postoji gradacija takvih osoba, pa kazu:
- Ko napravi jednu cerku, to je majstor; dve cerke - velemajstor, a tri cerke - seronja!
Interesantna tvrdnja i pogodna za zajebanciju faca koje pokusavaju po svaku cenu dobiti sina.
Ja volim u sali da kazem da na pol buduceg deteta utice zelja oca i to tako sto je pol obicno suprotan ocevoj zelji. Sto je zelja veca, manja je veraovatnoca njenog ostvarenja....
Ja imam trojicu sinova i jedu mi dzigere. Tri bandita i razbojnika. Boli ih ona stvar za mene i samo gledaju kako da me izdzepare. Mislim da ne treba posebno da naglasavam da sam zarko zeleo da imam bar jednu cerku, koja je trebala da se zove Milica....
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

ma ljudi kakvo filozofiranje i nauka...dodes lepo kuci navalis se na zenu i eto ti musko dete,sta se tice zenskog deteta tu neznam da da savet mada svaki dan treniram![]()

ju nemoj s' ledja
bice zensko!!!!!!!!!!!
![]()