...pravim iskljucivo musku decu......povoljno...
![]()
...pravim iskljucivo musku decu......povoljno...
![]()

Stvarno nemam pojma... Ali je zato moj bivši muž znao da kaže da majstor napravi šta hoće, a seljak posadi pa šta mu nikne... E sad, kakav je maheraj u pitanju, ne mogu ni da zamislim...
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje
Koliko znam, kažu stručnjaci, za pol deteta odgovoran je muški partner (ne mora biti muž).
Zato, muški, ako ne dobijete dete željenog pola (obično je to muški), ne krivite nikog drugog osim sebe.

ehh,to znas kako ako oces musko,onda samo trebas ..............nemam pojma![]()
Poruku je izmenio robert ns, 06.11.2008 u 18:50 Razlog: spojene uzastopne poruke

Ja sam lepo rekla, nemoj s ledja bice zensko.I bi bogame zensko.Sad nek ljulja rodila se![]()

... meni je prvo bebč sin ... a za drugo mi je tetka obećala "recept" (ona ima dve ćerke) ...... čim saznam, javljam i vama ...
Hvala svima na porukama koje ste mi pisali na "zid".Davno me nije bilo na forumu.
Ja malo malo pa pravim sina a ono ispadne kcerka imam tri kcerke ! Zena voli da ona bude gore i da prva zavrsi i tako su i napravljene tri kcerke ! E sad je opet u toku pravljenje sina ovaj put menjamo pozu !![]()
kad se moja sestra porodila i rodila zensko,(a svi smo se nadali decaku) tetkin komentar je bio a onaj njen smotani ne zna ni musko da napravi
e pa tako sam ja zakljucak donela da............![]()
Ono za cim zudimo,a ne ono sto dobivamo, govori o nama kakvi smo.
Ako voli jedan cvet koji se nalazi na nekoj planeti,slatko je noću gledati nebo.