little fairy kaže:
Za početak ću samo da kažem da ja ne cijenim svojeg šefa. Zašto? Zato što je dvolična kukavica. Da. Te dvije riječi ima težinu koji ću svakako da ponovim više puta a i da dokažem jednom donedavnim primjerom..
Pretprošli tjedan smo primali praktikante i uzimali Zamolbe. Tako je Zamolbu za naukovanje dao i jedan mali koji je došao u pratnji oca. Ostavio Zamolbu, Ugovore i kopije svjedodžbi. Za dva dana mi je rečeno da ga nazovem da može doći ispuniti Ugovor (dobila sam zeleno svjetlo od direktora). I otac je došao sa sinom, ispunio Ugovor i potpisao ga i ja sam ga odnijela direktoru na potpis. Ali.. Famozan ali.. U tom momentu, kako sam direktora uhvatila izvan ureda, naišao je voditelj i rekao kako je došao brat jednog postojećeg praktikanta također sa Zamolbom i voila.. Direktor je odlučio da primi tog drugog a ja, ja - jebena stranka i kurir, da velim ovima da su njihovi Ugovori na razmatranju. I ja otišla u svoj ured to ovima priopćiti sa riječima da će sutra dobiti konačnu informaciju. I sutradan zove otac, ja velim kako ipak njegov sin nije primljen na praksu a on da je to udarac za njega da zašto smo mu rekli da je primljen kad sad ovako, te da je sigurno netko uletio jer je vidio nekog klinca sa papirima kako se prešetava.. Ali dobro, kao se pomirio sa odlukom i da on bi došao u ponedjeljak po kopije svjedodžbi..
I eto.. Došao ponedjeljak, došli opet tata i sin i odmah sa vrata paljba.. Ja na finjaka pokušavam da velim da je imao 60 neopravdanih, slabe ocjene.. Ali tata ne spušta glas.. Pa sam povisila i ja glas i otišla korak dalje - pozvala sam zaštitara. Tada je otac tražio Ugovore svoje natrag jer da neće on ostaviti svoj potpis nama itd..
Problema da glavni krivac svemu ovome nije bio u svojem uredu, široko otvorenih vratiju i šutio, šutio kao neka plačipička. A njegov ured se nastavlja na moj a i dijele nas staklene površine.
Dakle.. Kakav mi je šef? Koji ulijeva poštovanje? Malo morgen.
Preporuči temu