Pokrenuću ovu temu s obzirom da je u mojoj kancelariji zaista nepodnošljovo hladno.
Ruke i prsi na nogama su mi se smrzli.
Idem po termometar pa ću vas obvestiti kolika je temperatura.
Inače moja kancelarija je bila oružarnica nekadašnjeg zatvora.
Brrrrr

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

..
..
..
) po žešćim vrućinama i pod okrutnoj zimi i nije ni malo prijatno a najteže je skoncentrisati se na posao u takvim uslovima.
Kantu je naravno neko drugi odbacio i dobio novu
) a ja sa šrafcigerom u ruci pokušavam da izvadim CD jer nema ko drugi da ga očisti
...ili štampači koji gužvaju papir i zato moram jednom rukom da držim papir dok drugom kuckam, ili da nalazim pravi položaj papira da bi se on smilovao da ga odštampa kako treba...dešavalo se i da ja skuvam kafu dok on izlista neki izveštaj (pre bi ga moja napisala
)...i tako...
samo za komp ne...valjda misle da to nije potrošni materijal

), trazhio grafichku karticu sa dve glave, tj. da imam dva monitora, ne zato shto mi je bio tjef, vetj sam radio na takvom projektu, koji je zahtevao prikaz na dva monitora... Nema se para, znash... Onda dobio karticu, jedva nekako, posle 2 meseca kuknjave, a onda - nemamo za monitor... Pa mi uvale neki, jadan ne znam ni kako radi, ochi su mi iscurile na njemu, refresh rate od valjda 30Hz, mogao sam da pratim scan line... No... Posle dobijem monitor, koji je inache trebao biti touch screen, kad ono... Nismo imali da dodamo 50€ za touch screen... Mhm... I onda zaposle nekog malog seronju, onaj shto je upropastio BelPagette, shto ga trazhi pola sveta, i choveku daju ne znam koje hiljade €, za neki kvazi posao... smeshno...

).

Preporuči temu