"Silazi više sa tog kompjutera"
"ajd ponovi šta sam malopre rekla"
etc, etc, bla,bla,bla, blim,blim,bla
Sto sam zaboravan
Sto necu da je vodim u "moje" musko drustvo
Sto mi je fudbal vazniji od spanskih serija
Sto nemam jos uvek pretenzija da se zenim
"Silazi više sa tog kompjutera"
"ajd ponovi šta sam malopre rekla"
etc, etc, bla,bla,bla, blim,blim,bla

Kad devojka pocne da se igra zene ili je zena ili joj dodje, ona mora da gundja!
To mu dodje kao neko praznjenje. Jer se ona uozbiljila sada, i zna tacno kako zivot treba da izgleda!
A, to je cesto simpaticno kod onih sto nisu hronicna gundjala![]()
A i mi verovatno vise cvrkucemo u pocetku, a posle smo na "gari"...ima svako nesto![]()
"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."
Malo gundjam,ali ni se cuje,meni je sve svejedno,kod mene uvek mirna backa(samo psujem kao kocijas)![]()
No me toques
Gundjamo oboje,doduse malko vise ja ali...Oko cega?Hmmmmm...Pa oko svega pomalo a u principu oko niceg konkretno.Ko razume,shvatice...
![]()
I may not be perfect but I'm always me

da to je uvek tacno ..... ali kako odreagujete posle tog gundjanja , ima li ono uopste nekad efektno dejstvo , tj. promeni li se nesto posle svog silnog gundjanja ?Gundjamo oboje![]()
ili to gudjanje ostane samo kao ono "iskazali smo nezadovoljstvo'![]()
Possibility of dream come true makes life worth living.....
Moze da mi prebacuje do mile volje, ja sam takav kakav sam kome ne odgovaram poljubi pa ostavi...![]()
Dame obiccno govore ( i previsse) tessko da imaju vremena za slussanje!

А тек мушкарци... сине како не подносим мушке бабетине...
Novo istraživanje je pokazalo da žene ne pričaju više od muškaraca, saopšteno je u Vašingtonu.
Naučnici sa Univerziteta u Teksasu i Arizoni, čija je studija objavljena u medicinskom časopisu "Sajens" (Science), rekli su da žene i muškarci u toku dana izgovore skoro isti broj reči.
Žene prosečno izgovore 16.215 reči dnevno, a muškarci 15.669 reči, odnosno 546 reči manje.
Ta mala razlika nije statistički značajna, navodi se u studiji.
Naučnici su uz pomoć numeričkih uređaja za snimanje merili količinu izgovorenih reči 400 studenata u SAD i Meksiku. Ispitanici su nosili te uređaje tokom dana, kako bi se diskretno snimali njihovi razgovori.
Ranija istraživanja su tvrdila da žene dnevno izgovore 20.000 a muškarci 7.000 reči.
С тим да су, из мог неког искуства, мушкарци пуно иритантнији. Жене причају пуно у неким пријатељским или другарским разговорима, који су обично обострано вољни. Мушкарци су чешће на руководећим положајима па све знају или се труде да се докажу у друштву или пред женама, а како тад се*у...... братеееее.... ух.
Мислим да ће те жена пуно пуно ређе смарати ако је ниси ништа питао него мушкарац.
Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио
Da pa to je inache zenama UOBICHAJENO da razglabaju --
pogledam kevu,komshiluk i ponekad nije to loshe.....chisto da ne bide dosadno.
Inache su dame devojke dobro skolovane koje na kraju "naplate" to svoje znanje:
- time sto nadju debelog sponzora( najgorem sluchaju) , ->>mada tyne treba visoka skola osim lepota i z. pokvarenost
- nekog koga ne bi pogledale u detinjstvu a sad na poziciji i prolepshao se kao
neka sirotica upoznala se na nekom putavnju,sluchajno..kudemudetude
- "postene" koje rade u drz. firmama i "prave " se da su bogom daT(n)ee ...al' posle kukaju kad ih izvacjare i ostanu same .posle su one te glupe aliii nikada necje priznati i otvoriti se ponovo ako nemash ferarija crvenog , mashinu 320 HD i znanje od 150 iQ , ne mozes da joj pruzish uzivanje na karibima .
I takve se qrvaju za pare...samo su osecjajnije od sponzorusha tz. ljubavnice(50% sponzorusha 50% domacjica) ...i to je normalno.
To je sve o damama iliti lady's of pleasure.
p.s. Ne adj gospode da se uvrede kako one nisu "fine" drotze kad se slikash s' kolima uuuu......zaborave one i rasela kroua .
Poruku je izmenio piquer, 20.08.2007 u 12:55

Zašto je Dama u naslovu/pitanju napisano malim slovom?
Ne razmišljam o pravopisu, nije važno šta on nalaže već je važan naš odnos, zar ne? Pravopis se da izmeniti ...
ali, ajde da pokušam da odgovorim na pitanje ...
Kada Dama sluša, tj, kada Dame slušaju?
• Pa u svim onim trenucima kada imaju kompetentog sagovornika!
Recimo, kada ste:
- šarmantni,
- zabavni,
- informativni,
- duhoviti,
- nadahnuti,
- itd.
Nežna ženska bića (u prethodnom tekstu Dame) znaju veoma pažljivo i strastno da vas slušaju i kada im šapućete vatrena osećanja - usta na usta.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Preporuči temu