Strana 3 od 7 PrvaPrva 1234567 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 61
    Banovan Avatar od  Uprolazu
    Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: Kazneni poeni bi trebalo da spasu stotine života

Citat SQUAW kaže: Pogledaj poruku
    @ Uprolazu

Baš mi je drago što sam smešna i prostom narodu, a tvoja definicija fašizma je relevantna koliko i definicija od strane Žike Obretkovića. Fašizam je naravno, sve ono gde ti snosiš sankcije za svoje svinjarije BRE. Ako nećeš da živiš u državi sa zakonima idi u Liberiju, vozi šta hoćeš gde hoćeš, pošto ti očigledno nije poznat koncept države. Šta te briga za šta idu pare? Šta te briga kakvi su putevi u tom smislu? Treba da se pridržavaš i poštuješ zakon makar vozio po pustari gde nikog nema 50 km na sat. Treba da poštuješ državu i poštuješ zakone, a svaka budala nalazi opravdanje za svoje idiotluke. Ko si ti da se večito postavljaš iznad države i određuješ šta i kako treba i kojim redosledom država treba da ide?
    A ta država ne treba da poštuje svoje građane?
    Ma smejurija,kao što sam već rekao,ne pitaj za čega idu pare nego ih daj,ne pitaj što su putevi nikakvi nego plaćaj ogromne kazne,poreze i ostalo i ne pitaj,ne pitaj zašto je neko dobio 10 godina za glupost,ne pitaj se zašto se neko ubio,ali žestoko se buni kad neko šutne jadnu malu lutalicu,ili kaži za sr**e da je baš to a ne zakon ne znam kako dobar,ma poštuj zakon pa makar ti on govorio da jedeš go**a,jer je on tu da se poštuje,i ništa ne pitaj,samo kao stoka slepo slušaj ''pametne'' dok te vode ka ''toleranciji''
    Poruku je izmenio Uprolazu, 12.04.2009 u 15:17
      Vrh

Snebivljiva Aždaja Avatar od  SQUAW
    Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    British Indian Ocean Territory
    Blogovi
    9
    Slike
    2

Citat Uprolazu kaže: Pogledaj poruku
    A ta država ne treba da poštuje svoje građane?
    Ma smejurija,kao što sam već rekao,ne pitaj za čega idu pare nego ih daj,ne pitaj što su putevi nikakvi nego plaćaj ogromne kazne,poreze i ostalo i ne pitaj,ne pitaj zašto je neko dobio 10 godina za glupost,ne pitaj se zašto se neko ubio,ali žestoko se buni kad neko šutne jadnu malu lutalicu,ili kaži za sr**e da je zakon ne znam kako dobar,ma poštuj zakon pa makar ti on govorio da jedeš go**a,jer je on tu da se poštuje,i ništa ne pitaj,samo kao stoka slepo slušaj ''pametne'' dok te vode ka ''toleranciji''
    Ko je i kada rekao da ne treba da se pita zašto se neko ubio i zašto je dobio 10 godina? Evo sutra kad tebe neko bude pokušao da ubije ja se slažem da mu se sudi za glupost, a ne za pokušaj ubistva.

What a plonker.

I vrati se na temu, pravdo za bolida.
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Vrh

Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Ovo tema:

Kazneni poeni bi trebalo da spasu stotine života
    mislium da neće,ali kako god...

Evo sutra kad tebe neko bude pokušao da ubije ja se slažem da mu se sudi za glupost, a ne za pokušaj ubistva.
    ovo mi pretiš atentatom što ti škrabam po forumu?
      Vrh

Banovan Avatar od  egzotic
    Član od
    03.08.2008.
    Aktivnost
    14.02.2010
    Zemlja
    Montenegro
    Godine
    29
    Blogovi
    3

@UprolazU
    Ja mislim da oce,kad razmislish josh jednom,widjeces da si lUpao
    sta si se istripowaO ..kakaw atentat..na tebe atentat a za shkrabanje,amin
      Vrh

Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Citat egzotic kaže: Pogledaj poruku
    @UprolazU
    Ja mislim da oce,kad razmislish josh jednom,widjeces da si lUpao
    sta si se istripowaO ..kakaw atentat..na tebe atentat a za shkrabanje,amin
    ma probaj da misliš malo o montenegru bolje,imate vi ovako nešto tamo?Lako biti tolerantan preko tuđih leđa,bolje za Mila idi glasaj
    A da,ti ne bi sarkazam prepoznao za dupe da te ujede očigledno
      Vrh

Banovan Avatar od  egzotic
    Član od
    03.08.2008.
    Aktivnost
    14.02.2010
    Zemlja
    Montenegro
    Godine
    29
    Blogovi
    3

ma probaj da misliš malo o montenegru bolje,imate vi ovako nešto tamo?Lako biti tolerantan preko tuđih leđa,bolje za Mila idi glasaj
    A da,ti ne bi sarkazam prepoznao za dupe da te ujede očigledno
    sta..samo srbija ima saobracaj?? chek,ti si se sad zbUnio malo..skoncentrishi se..i sta miLo ima weze s temOm i kakaw sarkazam za dUpe sto si se pogubiO..uwjek 'ispanesh'
      Vrh

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Citat SQUAW kaže: Pogledaj poruku
    Meni je zakon ok, volela bih da je još rigorozniji zbog raznoraznih debila u saobraćaju koje svakodnevno srećem, a ti ćeš uvek pljuvati bez izuzetka sve što vlast napravi. Da se ne ponavljam, pošto pričaš o jednoj stvari, a ja o drugoj. U redu, policija ne valja i ne sprovodi, topla voda. I rekoh da i ja kao vozač vidim sve to o čemu ti pričaš. Ali tamo gde piše 60 ima da voziš 60, a ne da pitaš - jebote ko će to da poštuje? Ili da plaćaš i da ćutiš.
    Није ми јасно ако видиш све што и ја видим зашто се не слажемо.

Закон није толико ни страшан, иако има доста глупости и недостатака, проблем је што неће послужити већој сигурности у саобраћају већ додатном малтретирању обичних савесних возача због глупости.

Логика "закон је добар, то што ће се лоше спроводити није битно" је мени страна.

Као и логика "ако пише тако у закону, мора да тако треба, па немамо шта да причамо о томе".

А није поштено ни да моје примедбе на овај закон приписујеш томе што мислим да је ова власт катастрофална и неспособна, кад сам лепо образложио те примедбе.

Ablendovanje je jedan jako glup običaj danas, ako pričamo o svesti naročito. U tim seocima gde najčešće nema ni dobre ulične rasvete ginu biciklisti i pešaci samo tako, neosvetljene traktorske prikolice svuda i naravno da IMA smisla paziti na brzinu. Odem kod kumova na ranč koji je van grada i kad se vraćam obilazim u polumraku magarce koji 'ladno po sred puta voze bajseve ili prelaze opušteno u polumraku jer takođe tripuju da je redak saobraćaj, to je idealno da neko zagine. I ne jure se samo manijaci, svako je potencijalni ubica za volanom.
    Наравно да има смисла пазити на брзину. Али нема смисла поштовати ограничење у свакој селендри.
    И нема смисла да полиција не стоји тамо где је најпотребније поштовање брзине, већ обично стоји по неким чукама, кривинама, усецима и сл, где може да ухвати највише возача. Па дал је њихова сврха да саобраћај буде што безбеднији или да наплате што више казни? Није битно што се јурца око школе, битно је ухватити неког код неке кривине где неће видети пандуре. Да стоје поред школе, сви би споро возили - па коме је то циљ? Циљ је наплатити казне...

Meni je drago što imam čast da popričam sa tako savesnim vozačima
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио
      Vrh

Μορφεύς Avatar od  Morpheus
    Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    26
    Slike
    1

suštinski treba driblati mentole,ok

praktično će me zaustaviti u 3h ujutro i naplatiti mi kaznu što sam prekoračio brzinu za 10-20km/h(tačnije pokupiće crvenu 80%)
    A opet,koj će mi i taj trošak zbog budalaština od zakona(ne,nisu dobri,nikakvi su tačnije rečeno mnogi i puni rupa tipa 40 ograničenje zbog škole,pa i u 3hujutro je tu toliko,šta ćeš,ili po Šumadiji sela koja se ni ne vide sa puta nigde,ali 50km/h je znak,a ponegde čak i 40km/h,i to i po nekoliko km...)
    I? U cemu je sad problem?

Prekoracio si brzinu? - platices kaznu. U podne? - platices kaznu, u 19:00? - platices kaznu, u 03:00? - platices kaznu. Kapiras?

Ne placas kaznu zbog toga sto je 03:00, nego zbog toga sto si PREKORACIO BRZINU. Kapiras?

I da, zakon je tu da se postuje. Dok ne bude promenjen. I tada ces morati da ga postujes. Zato se zove ZAKON. Kapiras?
      Vrh

Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Citat Morpheo kaže: Pogledaj poruku
    I? U cemu je sad problem?

Prekoracio si brzinu? - platices kaznu. U podne? - platices kaznu, u 19:00? - platices kaznu, u 03:00? - platices kaznu. Kapiras?

Ne placas kaznu zbog toga sto je 03:00, nego zbog toga sto si PREKORACIO BRZINU. Kapiras?

I da, zakon je tu da se postuje. Dok ne bude promenjen. I tada ces morati da ga postujes. Zato se zove ZAKON. Kapiras?
    Kapiraš brate,kapiraš,ne smeš da se buniš,kapiraš,poštuj zakon,kapiraš,zakon,zakon,zakon,kapiraš,nemoj da ukažeš na rupe u njemu i besmislice,nemojmo da se bunimo i ukazujemo na to šta ne valja u zakonu,ipak je zakon takav i takav,kapiraš?
    Zakon je dobar,kapiraš,tako i Hitlera nemci održali na vlasti,kapiraš,zakon je govorio-SPALI JEVREJA,zakon mora da se poštuje,kapiraš?zakon je dobar,poštuj ga,kapiraš?

*malo prejako izgleda Hitler,ali ko ima oči videće poentu,kapiraš?kapiraš?

koji *****

I da Hitler služi za komparaciju zato što i dete zna da je on bio loš,ne moraš da budeš nuklearni fizičar da to skapiraš,kapiraš?aj,sad udri glavom o tastaturu,kapiraš?
    Poruku je izmenio Uprolazu, 12.04.2009 u 21:50 Razlog: hitler,kapiraš?:smeh:
      Vrh

Μορφεύς Avatar od  Morpheus
    Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    26
    Slike
    1

Zakon je moguce promeniti u Parlamentu, koji se kod nas zove Narodna Skupstina Republike Srbije.

Ovaj zakon ce doneti izabrani narodni predstavnici nazvani Narodnim poslanicima. Ukoliko neko smatra da nije dobar, postoji procedura za njegovu izmenu. Demokratska procedura.

Podrzavam ovaj zakon, jer ce, ukoliko bude dosledno primenjivan, doprineti vecoj bezbednosti saobracaja u Srbiji. Ako je neko u stanju da skupi 18 bodova za dve godine, i ne treba da seda za volan.

Vrh

Slične teme

1. Imam predlog!
    Autor SQUAW u forumu Predlozi, pohvale i kritike
    Odgovora: 515
    Poslednja poruka: 15.09.2011, 21:52
  2. Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima
    Autor nenad.bds u forumu Auto-moto
    Odgovora: 76
    Poslednja poruka: 20.09.2010, 23:19
  3. Prekršio 15 zakona za deset minuta
    Autor Morpheus u forumu Belosvetske zanimljivosti