Ne znam šta da ti kažemnemam MAC pa da vidim kako tačno ide podešavanje na njemu
osim da ponovo pogledaš njihovo uputstvo:
http://www.wildbits.com/tunatic/faq.html
i forum koji preporučuju za one koji ni posle toga ne nadju rešenje za problem:
unknowntrack.com
![]()

E, i to chudo sam probala... Toolbar (samo za Internet Explorer), prevodi web stranicu na vise od 20 jezika...birajte !
Prevod je u vise od 95 % teksta tachan ! Dovoljno da covek razume o cemu se radi...Meni se svidelo, a vi kako zelite...
Testirala sam stranicu ,,Naslovi.net,, i engleski prevod bio savrsen!
Iskoristih to da ne prevodim svoj ceo web sajt na engleski, nego sam lepo stavila link ka Toolbaru i eto...neke reci nije skontao, ali nije strasno...sitno, u odnosu koliko bi mi vremena trebalo da sve prevedem...
Dakle, preuzeti Toolbar za Internet Explorer sa Radio Israel, btw. moz' slusati i Izraelske radio stancije...
Link za Download je ovde. Kada ga instalirate, na Toolbaru kliknuti na plavo slovo ,,i,, zatim u padajucoj listi birati translate ...

Na predlog jedne prijateljice nedavno sam instalirao program za slusanje radio stanica. Iznenadio sam se koliko dobro radi i koliko je sam po sebi dobar, bas mi je "legao".... Vec mi je pomalo dosadilo da preslusavam gigabajte muzike koju sam vec hiljade puta preslusao, sad sam se "navukao" na radio....
Program je "Screamer Radio" i izgleda ovako:
Svidja mi se jer sam po sebi od kada ga instalirate u sebi ima gomile i gomile preseta za mnoge radio stanice, koji su organizovani na vise nacina, evo npr, kako izgleda po regionima i radio stanice iz Srbije:
Ukoliko vise volite da trazite po vrsti muzike to izgleda kao na slici dole, a u okviru svake vrste muzike ima po gomila raznih radio stanica:
Program je besplatan i mozete ga skinuti odavde:
http://www.screamer-radio.com/download/
"Ко год хоће овде може
да хара и пустоши,
све Килави Радовани
и Нејаки Уроши." -
"Осми нервни слом", 1986.

do skora sam se patio sa webstranom,mrzelo me da se regnem na sajt(music comuniti je u pitanju),
ali-->Last.fm player<--je stvarno ekstra radio player,jedino što prvo morate da se registrujete na ovoj stranici last.fm,unesete vaše omiljene izvođače i vrstu muzike koju volite,i možete po ceo dan da slušate ono što volite preko ovog internet radija(budući da je u pitanju online baza muzike,stvarno nema onoga što nećete pronaći,ovo bukvalno mislim),jednostavno me je oduševio...dosad sam slušao muziku po žanrovima na web stranici,ali sad ide ekstra zvuk po ceo dan...
Ashampoo ClipFinder
h**p://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0055__.htm
Ko voli YouTube i slicne sajtove, i da skida filmice, zaljubice se u ovo.
Besplatan je (besplatna registracija).
Stalno ga koristim, nezamenjiv je za te stvari...![]()
Eto, sad ce dobiti kompleks...

Preuzmite na Web Of Trust
или на Firefox
Dodatak za Firefox- upozorava o rizicnim web stranicama.
Познати бесплатан Интернет додатак за безбедност приликом прегледа интернета фајерфоксом.
То ће вас сигурно сачувати од онлајн преваре, крађе идентитета, шпијунаже, нежељене поште, вируса и непоузданих шопинг сајтова. WOT вас упозорава пре него што се појави ризична веб страница . Врло једноставно и бесплатно.
![]()
Animata - real time, open source softver za animaciju.
Veoma jednostavan za programiranje.
YouTube - Animata Test Skeleton
Qui vit content de rien possde toute chose.

Ako Vam treba programče koje će biti impelmentirano u Word i sa kojim možete nakon što selektujete tekst, jednim klikom na odabrano dugme konvertovati isti u ćirilicu, ili latinicu, onda je to ovaj program.
Isprobano, radi savršeno, posle instalacije, otvorite odmah word, postavite alatku u toolbar i eto...
Preporuči temu