Jedina stwar koje se plasim od malena to je ono sto ima 5,6,7,8 nogu i koji prawi onu glupu paucinu,,,,,,,,,,,,,ppppauuukkk
Jedina stwar koje se plasim od malena to je ono sto ima 5,6,7,8 nogu i koji prawi onu glupu paucinu,,,,,,,,,,,,,ppppauuukkk
...od visine...chak je i sanjam..![]()
Govorim tiho i nosim psa sa sobom
Imala sam fobiju i od prelazaka mosta.Kad idem uz ogradu mislila sam da ću da padnem, da me ona voda i virovi vuku na dole.Čak sam mislila da će sve da poodpada sa mene,cipele,sat sa ruke
I ondak sam sebe terala da idem pešaka preko, još onog našeg nesretnog Varadinskog mosta,svaki dan.I eto izlečila se!![]()
bitno je pobeci od fobicke situacije.
nekako se malko pronalazim u :
atelofobija- od nesavršenosti
decidofobija- od donošenja odluka![]()
Mislim da ne postoji osoba na ovom svetu,koja se ne plasi nicegaJa recimo imam fobiju od insekata,visine,zatorenog prostora i ne smem da predjem most peske,automatski pocinje da mi se vrti u glavi
![]()
imam fobiju od visine, vode, i zmija...i losih ljudi![]()
Ono za cim zudimo,a ne ono sto dobivamo, govori o nama kakvi smo.

nikad, ali nikad necu moci da sama predjem preko mosta ili stepenice koji nemaju ograde i preko stepenica koja imaju stepenike kroz kojih se sve vidi ispod, makar bio najnizi mostic na svetu ili stepenice od 4-5 stepenika...ukocim se i ne mrdam![]()

Klasicnu fobiju nemam, ali ima stvari kojih nisam ljubitelj, npr. najvise mi smeta kad mi munje sevaju na tako reci dohvat, zatim nisam ni ljubitelj setnje po ivici krova, a takodje ne volim ni voznju autom po ledu i ogromnom blatu-bez obzira sto dzipovi mogu to savladati.![]()
................... http://s3.bitefight.rs/user/bite/90221
Bojim se miseva.Toliko,da cak i ako je samo na slici nekih novina,nema sanse da ja pipnem tu novinu.
Svesna sam da mis ne moze da me pojede,ali strah me je da me ne dodirne slucajno.![]()

bojim se nekih zivotinjica,ratova....ali ih ne bih ubelezila kao fobije
Najveca vlast je vladati sobom.