Tek jednom, ili možda dva puta, u životu sam upoznao osobu sa kojom nisam nikako mogao da uspostavim normalan kontakt, ili bar ne na način pod kojim ja to smatram normalnim.
Reći će neko - Pa šta, ima nezgodnih ljudi, ili ovakvih i onakvih i šta ti ja znam.
Tačno, ali specifičnost slučajeva koji su predmet ove teme je u tome što su te najviše dve osobe sa kojima sam imao nerešiv problem u komunikaciji bile potpuno normalne ličnosti, čak izuzetnih referenci, poštovane u svojim porodicama i sredinama u kojima su živele i radile. I pored toga što je postojala obostrana spremnost da sarađujemo, to u praksi jednostavno nije bilo moguće. Ili je neki moj gest kod njih izazvao za mene potpuno neočekivane negativne reakcije, ili sam ja u ponekim njihovim postupcima video nešto što jednostavno nisam mogao da poverujem da je moguće da neko takvog profila može i da pomisli, a kamoli da uradi.
Ili običnim rečnikom da kažem - Svi su manje više lepo mislili i o njima i meni, a zajedno nismo mogli.
Dakle, da li vam se dogodilo da nekada niste bili u stanju da se pojedinim osobama ostvarite neki normalni kontakt i pored obostrane spremnosti da do njega dođe? Da li su uzroci tome pogrešne predstave koje imamo jedni o drugima, ili prevelika suštinska različitost i pred toga što to nismo bili stanju da uočimo, ili nešto sasvim treće?

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

mislim da si me shvatio.Naravno da bi posle ponovo pokušala razgovor nebi okrenula leđa ili bi jednostavno otvorenorekla da mi nismo na istoj talasnoj dužini
i to bi bio kraj znači došlo bi do nemoguće misije kako ti kažeš

Preporuči temu